Nye indlæg

Lyra – Lyra (EP)

Skrevet af Calle
23-04-2015
Denne EP er fra det danske band Lyra og det er deres første udgivelse. Bandet, som ”kun” har spillet sammen i et år, består af Thomas Solnæs (vokal), Michael Moeslund (guitar), Johannes Ossi (bas) og Peter Buur (trommer). Bandet spiller grungebaseret rock, eller som mange nok vil kalde det post-grunge.

EP'en består af 3 sange og jeg må faktisk indrømme, at jeg blev meget positivt overrasket over bandets musik, da jeg lyttede til dem første gang. For da jeg så det (for mig) ret kedelige cover, tænkte jeg straks, at deres musik måske afspejlede coveret. Men dette er bestemt ikke tilfældet, for Lyra spiller godt og deres sange er velskrevede. Og hvad kan jeg så lære af det? – Don't judge a book by it's cover. Alle tre sange ”I Wanna Tell You”, ”Shouting” og ”It's Not Right” er faktisk ret så fængende og man kan ikke undgå at rocke med. Især ”Shouting” rammer noget i mig. Og main-riffet i ”I Wanna Tell” minder mig lidt om Dizzy Mizz Lizzy.

Bandet spiller som sagt godt og jeg er især imponeret over guitar arbejdet og den flotte rene vokal. Sangene på EP'en er produceret og mixet af Chris Blaize. Og han har gjort et godt job og ramt en rigtig flot lyd, der giver sangene den rette storladende lyd, som passer godt til musik inden for post-grunge genren.

Kan du lide bands som f.eks. Creed, 3 Doors Down, Pop Evil, Our Lady Peace, Stereoside og Rev Theory, så vil du med 99% sikkerhed også kunne lide Lyra's musik. Jeg har kun en sidste ting at sige, tjek dem ud!!!
 
Lyra EP'en udkom 19. december 2014.
 
  (4½ ud af 6)
 
Besøg Lyra og lyt til EP'en på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com