Nye indlæg

Impalers – God From The Machine

Skrevet af Calle
30-04-2015
For lidt over 2 uger siden anmeldte jeg danske Impalers nyeste EP ”Prepare For War” og i den forbindelse skrev jeg, at bandet samtidig havde udgivet deres andet fuld længde album, blot via et andet selskab, men at jeg ikke havde fået det tilsendt med henblik på anmeldelse. Det har jeg så nu og jeg har også fået lyttet det igennem nogle gange.

Impalers er som sagt et dansk band, som består af Søren Crawack (vokal/guitar), Thomas Carnell (guitar), Kenneth Frandsen (bas) og Rasmus Kjær (trommer). God From The Machine er som nævnt herover bandets andet fuld længde album. Crawack, Kjær og Carnell var med på bandets debut album ”Power Behind The Throne” fra 2013.

God From The Machine består af 9 sange, heraf et nummer fra den føromtalte EP, nemlig sangen ”Prepare For War”. Ligesom det gør sig gældende på dette nummer, så sprudler resten af albummet af METAL. Der er tale om moderne og thrash metal i den mere ekstreme ende og hastigheden er sat godt i vejret. Enkelte af sangene, som eksempelvis åbningsnummeret ”Future Void” og sangen ”Beyond Trinity” har dog en stille intro. Sidst nævnte har flere stille passager igennem sangen og kan på sin vis tolkes som en form for thrash metal ballade. Derudover har bandet indspillet et rigtig godt instrumental nummer i form af ”The Walls Of Eryx”. Her skifter tempoet en del og musikkerne får virkelig vist hvad de kan. Og netop denne variation i tempoet gør at man på intet tidspunkt føler, at musikken bliver for ensformig. Alt i alt er det 9 gode sange bandet har fået skruet sammen.

Albummet er produceret af Marco Angioni og det er mixed og masteret af Søren Jensen i Death Island Studios. De har virkelig formået at ramme den rette lyd, så alle instrumenter og vokalen kommer til sin ret.

Er du til moderne thrash metal med hurtige guitarer, buldrende bas og tordnende trommer tilført en rå vokal, så bør du tjekke dette album ud. Dine hjerneseller vil uden tvivl bliver godt og grundigt mørbanket og du vil have ringen for ørerne et par dage efter første gennemlyt. Dansk metal når det er bedst!!!
 
God From The Machine udkom 10. april via Crime Records.
 
(4½ ud af 6)
 
Besøg Impalers på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com