Nye indlæg

Hercules Propaganda - Scream For Action

Skrevet af Peter Letting
30-04-2015
Hercules Propaganda er et tysk band som er ude med ny CD med titlen Scream For Action 13. april 2015. Stilen er meget umiddelbar, nærmest sådan lidt garage rock agtig. Nogen gange minder det lidt om noget tidlig Thin Lizzy eller AC/DC, men jeg synes også der sniger sig lidt sydstatstoner ala Georgia Satellites ind, imens selve lydbilledet minder lidt om australske Wolfmother. Så om der i virkeligheden er tale om en egentlig stil, er vel et meget godt spørgsmål.

Kigger man på gruppen i billeder, så virker det som en lidt aparte rock gruppe, med høje lak støvler, bare maver, masker og anden udklædning. Det lugter lidt af S&M, men det er der jo også masser af energi i.

Hercules Propaganda tæller kun 3 medlemmer: Fritze på guitar og vokal, Acki på bas og backing vokal samt Andi på trommer og backing vokal. Det er som skrevet en meget umiddelbar stil de lægger for dagen, og der bliver lagt stor vægt på den rå og uspolerede sound. Fritzes vokal er også noget speciel, til tider nærmest ulidelig anstrengt, eller sådan lyder det i hvert fald.

Jeg kan ikke helt beslutte med mig selv om jeg synes det er fedt, eller bare for meget, men det er jo ikke første gang at det sker. Jeg tror dog imidlertid ikke at Hercules Propaganda, kommer til at spille en stor rolle i min fremtidige musik verden.

Skal jeg vælge et yndlingsnummer må det være skæring 1 ”We Gonna Rock Together”. Nummeret er faktisk OK, og energien er ikke til at tage fejl af, jeg synes bare at jeg har hørt det samme så mange gange før, at det ikke kan bide sig ordentligt fast. Kort og godt, så må jeg give skiven 2½ ud af 6
 
Scream For Action udkom 13. april via Mighty Music/ Target Group.
 
  (2½ ud af 6)
 
Besøg Hercules Propaganga på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com