Nye indlæg

Mammoth Mammoth - Volume IV - Hammered Again

Skrevet af Peter Letting
30-04-2015
Mammoth Mammoth kommer fra Australien og er ude med et nyt album Volume IV – Hammered Again. Albummet er deres 4 siden 2007 og landede 27. marts 2015. På coveret sidder en topløs sild og ryger pot, og det siger vist en hel del om holdningen i dette band.

Man må sige at drengene har masser af Rock ’n Roll attitude. Alene navnet indikerer at en enkelt Mammut ikke er nok, men der skal 2 til, så det siger vel noget i retningen af at ”Stort er godt, men større er endnu bedre”. Og med en album titel og en sang titel som ”Hammered Again” og et andet nummer med navnet ”High as a Kite”, lugter det lidt af røgen fra en joint…

På deres hjemmeside ligger videoen til nummeret ”Lookin’ Down the Barrel”, som er indspillet ved en swimming pool, med masser af flasker og et par bikini tøser. Det oser af fest og ballade, hvis man nærmer sig Mammoth Mammoth.

Musikken er som man kunne forvente, efter at have snuset lidt til bandet. Lige på og hårdt rock ’n roll. Åbningsnummeret ”Life’s a Bitch” (and then you die…) kører i overgear. Teksten handler, så vidt jeg kan tolke det, om et forlist forhold, som bare skal glemmes og begraves. Jeg tror mit yndlingsnummer må være ”Black Dog”. Der er sq ikke den helt store variation i nummeret, men det er tilsyneladende stilen. Jeg synes bare at nummeret taler mere til mig end de andre numre.

Sidste nummer på skiven er vist skrevet og måske også indspillet i en mega koger. Titlen ”High as a Kite”, siger lidt om det, men også at nummeret varer 9.11 minut er vist en indikation af at tingene har trukket lidt ud i langdrag. Tempoet er også hevet ud af nummeret, indtil hen imod slutningen, hvor der kommer lidt liv i kludene. Et rigtig syrenummer.

Bandet består af 4 medlemmer: Mikey Tucker på vokal, Ben Couzons på guitar, Pete Bell på bas og Frank Trobbiani på trommer. Skiven får 3½ ud af 6, mest pga. underholdningsværdien, og ikke så meget pga. musikken.
 
Volume IV - Hammered Again udkom 27. marts via Napalm Records.
 
(3½ ud af 6)
 
Besøg Mammoth Mammoth på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com