Nye indlæg

Shattered Sun - Hope Within Hatred

Skrevet af Peter Letting
06-05-2015
Amerikanske Shattered Sun har udgivet debut album 21. april 2015. Titlen er Hope Within Hatred og videoen til titelnummeret kan man finde på nettet. Shattered Sun har faktisk eksisteret siden 2005, og har udgivet en håndfuld EP’er, men er altså først nu ude med deres debut album.
 
Bandet består af hele 6 medlemmer: Marcos Leal på vokal, Daniel Trejo på guitar, Robert Garza på trommer, Jessie Santos på guitar og vokal, Henry Garza på keyboard og vokal samt Joseph Guajardo på bas.

Vi befinder os et sted omkring melodisk dødsmetal / deathcore, og der er pænt meget fart på, specielt i de første 7 numre. Det starter fantastisk med ”The Ultimatum”. Ikke en finger at sætte på det nummer. Lækker kort intro og i gang med gode guitar riffs, afløst af lidt mere tempo, og råbe / growl vokal. Det fede ved Shattered Sun er deres blanding af rå growl og clean vokal. Men de har jo også 3 på vokal, og det giver masser af muligheder. Det minder til tider om noget i retning af Bullet For My Valentine eller Trivium, måske bare en smule mere råt / hårdt, men fedt er det sq. Selvom det er vildt hurtigt, og til tider rigtig råt, så spiller de stadig med en lethed i deres guitar riffs, som gør det rigtig lækkert at lægge øre til.

Energien fortsætter uden stop, men alligevel med masser af god variation i både tempo og rytme. Det hamrer bare derudaf, og jo flere gange jeg hører det, desto bedre bliver det. Andet nummer ”Victory Or Death” er også bare et lækkert nummer, med så meget nerve at det er svært at sidde stille i stolen.

Jeg tror at mit favorit nummer må blive skæring 6, ”Waging War”. Let’s GO, og så kører toget, i højeste gear. Det fede ved nummeret er alle de rytme skift der foregår undervejs, og den kolossale variation, men det kunne jeg i virkeligheden sige om nærmest samtlige 11 numre, så det gør det rimelig svært at være en sur anmelder….Skæring 8 ”281” går lidt i ned i tempo og er vel nærmest en deathcore sjæler. Stadig et meget fedt nummer, og selvom det er meget mere stille end de foregående 7, så bliver det hverken feset eller slattent.

Jeg må også tilføje, at jeg ikke mindes at have hørt Congas på en deathcore skive før. Det er som om Shattered Sun lige hiver toppen af tempoet og rå-heden på de sidste 4 numre. Shattered Sun har mange facetter og skiven her er rigtig godt skruet sammen, så den kan absolut anbefales. Jeg giver den 5 ud af 6
 
Hope Within Hatred udkom 21. april via Victory Records.
 
  (5 ud af 6)
 
Besøg Shattered Sun på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com