Nye indlæg

Extreme vs. Jimmy Fallon & Jack Black, Dead City Ruins, Hinder m.m.

Skrevet af Calle
07-05-2015
Så er det blevet torsdag og jeg har fået hørt en masse god musik de sidste par dage. Bl.a. fordi de kollegaer jeg deler kontor med ikke har været her så meget på deres plads. Den ene har ferie hele ugen og den anden render til mange møder. Så jeg har selv stået for musikvalget. Da jeg ikke har min CD og vinyl samling med på arbejde, er der hovedsagligt blevet lyttet til Spotify. Jeg har bl.a. hørt et par band, som jeg ikke kendte i forvejen som f.eks. Cage The Gods og Black Water Rising. Begge gode bands ved første gennemlyt.
 
Derudover har jeg lyttet til Mammoth Mammoth’s album ”III – Hell’s Likely” fra 2012, Dead City Ruins’ andet album ”Dead City Ruins” fra 2013 og Bon Jovi’s ”Slippery When Wet” fra 1986. Tænkte jeg måtte høre lidt musik af ældre dato, når den ellers har stået meget på nyere albums. Og jeg bliver ALDRIG træt af ”Slippery When Wet”. M.h.t. australske Dead City Ruins, så var det et band jeg så/hørte første gang, da de var opvarmning for Skid Row og Ugly Kid Joe på Lions & Barrels i København den 11. november 2013. Og jeg må sige at de imponerede mig meget med deres optræden og jeg købte deres album efter koncerten og fik det signeret.
 
 
En anden ting der inspirerede mig i de sidste par dage, var en musikvideo hvor Jimmy Fallon og Jack Black spiller Extreme hittet ”More Than Words”. Se videoen herunder. Den video gav mig lyst til at lytte til Extreme og valget faldt på deres best of cd ”An Accidental Collocation Of Atoms” fra 1998. Jeg synes deres blanding af funk metal og hard rock fungerer ret godt.
 
 
Og her til morgen opdagede jeg at Hinder har udgivet en ny single. Den hedder ”Intoxicated” og er tredje single fra deres kommende album ”When The Smoke Clears”. Albummet udkommer den 12. maj. Jeg har været ret vild med Hinder’s musik siden jeg hørte sangen ”Lips Of An Angel” første gang. Den gjorde at jeg købte deres debut album ”Extreme Behavior” med det samme og jeg har fulgt dem lige siden. På det nye album har bandet fået ny sanger i form af Marshal Dutton som har taget over fra bandets oprindelige sanger Austin Winkler. De tre første singler ”Hit The Ground”, ”Rather Hate Than Hurt” og ”Intoxicated” lover godt for det kommende album. Lyt til dem via dette link.
 

Kategori: Rock Blog

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com