Nye indlæg

Devil's Train – II

Skrevet af Calle
27-05-2015
For lidt over tre år siden anmeldte jeg det selvbetitlede debut album fra Devil's Train. Dengang fik de 6 ud af 6 stjerner. Nu er de så ude med deres andet album, som de har givet titlen II. Bandet består af sanger R.D. Liapakis (Mystic Prophecy og Valley's Eve), guitaristen Laki Ragazas (Mystic Prophecy og ex. Oliver Weers band), trommeslager Jörg Michael (Masterplan, ex.Stratovarius og ex. Running Wild) og bassisten Jari Kainulainen (Masterplan, ex. Stratovarius og ex. Evergrey). Så med debut albummet og disse prominente navne i mente havde jeg ret høje forventninger til den ”svære” to'er. Og lad det være sagt med det samme – jeg er bestemt ikke skuffet!!!

Stilen er bluesy hard rock og inspirartionen er hentet fra bands som eksempelvis Badlands, Tesla, Cinderella og Tangier. Albummet består af 13 sange, heraf er der to coverversioner. De to sange er Led Zeppelin's ”Immigrant Song” og Steppenwolf's ”Born To Be Wild”. Begge versioner udføres til perfektion, dermed mener jeg, at de giver sangene deres helt egen feeling. De resterende 11 sange er alle super fede rock sange, hvor de smider det ene sprøde riff efter det andet afsted. Jeg vil ikke fremhæve enkelte sange, da de alle spiller godt i mine ører. Men du kan bare lytte til første singlen ”Hollywood Girl” eller ”Rock Forver”, ”Girl Like You” og ”Down On You” for bare at nævne et par af dem. Og man skal endelig ikke glemme den mere down tempo sang ”Mr. Jones” (fremhævede jeg alligevel et par stykker der). Alt i alt 13 super fede sange med en fed groove. Liapakis har en super stemme og bandet spiller virkelig fedt. Laki kan rive i den seks-strengede og fyre den ene fede solo af efter den anden og rytmen holdes med et fast greb af Jörg og Jari.

II er som forgængeren indspillet i Prophecy And Music Factory Studios og det er produceret af Liapakis. Det er mixet af Fredrik Nordström, som tidligere har arbejdet med bl.a. Hammerfall, In Flmaes og Arch Enemy. Lyd og produktion er, ligesom musikken, på top niveau.

Nu gav jeg jo debut albummet top karakter, så kan jeg gøre det med dette album også?? Faktisk ja, for det er helt på højde med forgængeren. Gid der var flere bands derude, der indspillede musik i denne stil. Top klasse, hvis du spørger mig. Tjek dem ud!!!!
 
II udkom 23. januar via earMusic/Edel/Sony.
 
   (6 ud af 6)
 
Besøg Devil's Train på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com