Nye indlæg

Opera On The Rocks, P.J. Farley interview og nye singler fra Slayer og Backyard Babies

Skrevet af Calle
28-05-2015
Så er jeg tilbage med et lille blog indlæg. Det er ikke blevet til så meget nærlytning af musik i den sidste uges tid. Den har mest stået på Spotify radio, MyRock og mine egne playlister. Jeg har dog gennemlyttet et enkelt album, som jeg også har anmeldt. Det drejer sig om det andet album fra Devil’s Train. Et super fedt album, som jeg uden tøven smed seks dødningehoveder efter. Læs min anmeldelse via dette link. Og så har jeg fået lagt interviewet med P.J. Farley fra det amerikanske band Trixter op på siden. Han snakker om deres nye album ”Human era” og lidt om deres tidligere albums. Læs interviewet via dette link.

Derudover har jeg fået lyttet til en lille smule ny musik. Bl.a. nye singler fra Slayer og Backyard Babies. Især sidst nævnte har jeg ventet med spænding på. Deres nye single hedder ”Th1rt3en Or Nothing” og den lyder som Backyard Babies nu engang lyder. En rigtig god sang, som giver mig endnu højere forventning til deres kommende album. Slayer singlen hedder ”When The Stillness Comes” og den hører til blandt de mere ”stille” sange fra det band. Det er en forløber for deres kommende album ”Repentless”, som forventes at udkomme den 11. september i år. Ifølge Wikipedia bliver sangen længere på albummet end den version man kan høre på Spotify.

En anden ny udgivelse jeg har lyttet til en enkelt gang, er det nye album fra Lifehouse. Albummet hedder ”Out Of The Wasteland”. Selvom det er musik i den mere pop-rocket ende af skalaen, så har jeg fulgt dem siden deres kæmpe hit ”Hanging By A Moment” fra 2000 og jeg har alle deres udgivelser. Det nye album virker dog en smule kedeligt ved første gennemlyt, så inden jeg går ud og evt. investere i det, skal det lige lyttes igennem et par gange mere.

I morgen skal jeg ud og høre live musik sammen med min kone. Vi skal opleve min gode ven Oliver Weers i Opera On The Rocks. Han optræder sammen med en skandinavisk trio, som består af den award vindende svenske sopran Cecilia Lindwall, den grammy nominerede svenske mezzo-soprano Anna Einarsson og den dansk/kinesiske tenor John Venning, som er en del af De 3. Kongelige tenoer. De synger flere opera sange, men også nogle af Oliver’s numre, så det bliver spændende at opleve. Jeg glæder mig i hvert fald. Jeg er også blevet inviteret med til lydprøven. På YouTube kan du se/lytte til en promo video med Opera On The Rocks. Det kan gøres via dette link.
 

Kategori: Rock Blog

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com