Nye indlæg

The Beatophonics - The Beatophonics

Skrevet af Kasper Gynther
03-06-2015
Beatophonics har begået et rigtigt godt album i både mono & stereo, der sidder lige i skabet - eller måske nærmere lige i øret.....!

Søren Koch, der er forsanger og guitarist i bandet, har en fortid hos Tim Christensens 'Dammed Chrystals' som bassist, og spiller også i fritidsbandet 'Beat the Meetles' - hvorfra han ganske sikkert har hentet stor inspiration til Beatophonics repetoire - der selv for en nærmest total tonedøv ikke andet end kan give dig meget stærke mindelser i retning af fire friske fyre fra en by i det norlige England engang i 60'erne...!

Albummet er fyldt med en god blanding af cover numre og egne kompositioner, der giver klare mindelser i retning af Monty Phytons kopi-band 'The Rutles', der for en del år siden udgav et par albums med et lignende kærligt setup, der også gav gode minder fra musikken fra den gang man spillede enkel musik på bas, guitar og trommer - og intet andet.....!

Egne numre som "Could You, Would You" og "Another Chance With You" er nogle rigtige ørehængere i den gode ballade stil - hvor imod cover versioner som "Bloodhound" og "Poison Ivy" har noget mere kant - men swinger lige så godt - sidstnævnte nr. en ganske god kopi af det gamle Paramounts nr. som de hed før en 'hvidere skygge af blegt' trak ind over - og de skiftede navn til Procol Harum....!

Alt i alt må jeg sige at the Beatophonics - for mine slidte gamle trommehinder, har udsendt en rigtig behagelig 'Long Player' i 5-700 R.P.M. - der får én til at føle sig tilbage til den tid hvor verden var i sort/hvid og mere mono...! De får 6 ud af 6 Gretsch- eller Höffner guitarer......!!
 
The Beatophonics udkom 11. maj via Target Records.
 
(6 ud af 6)
 
Besøg The Beatophonics på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com