Nye indlæg

Florian Grey – Gone

Skrevet af Calle
12-06-2015
Jeg kendte ikke til tyske Florian Grey inden jeg odtog dette album. Ifølge presseskrivelsen er han også frontfigur i bandet Eves End. Dem kender jeg heller ikke, hvilket jo nok også er grunden til, at jeg ikke kender Mr. Grey. Men Gone er hans debut album og stilen er dark rock/pop blandet med lidt goth rock og samtidig tilført lidt symfoniske og elektroniske elementer.

Albummet består af 12 sange og vi bevæger os i den mere stille ende af rocken. Melodierne er på sin vis udmærket og , men albummet bliver lidt for kedeligt i længden. Sangene er, for mine ører, simeplthen for ensformige. Ud af de tolv sange er to af dem digte, som bliver tilsat lidt baggrundsmusik. Det er ”Demons” og ”Suffering”. Derudover er der goth rock sange i stil med eksempelvis The 69 Eyes. Her tænker jeg bl.a. på en sang som ”A Black Symphony”. Denne sang er efter min mening en af de bedste på pladen. En anden udmærket sang er ”In Control”. Dette er en af de mest rockede sange på albummet. Men alt i alt er musikken lidt for kedeligt til mig. Det er dog udført godt og Florian's stemme passer godt til denne genre.

Gone er indpsillet i Chameleon Studios i Hamburg med Chris Harms (fra Lord Of The Lost) og hans partner Benjamin Lawrenz bag knapperne. De har gjort et godt stykke arbejde og albummet er yderst flot produceret.

Er du til førnævnte The 69 Eyes eller HIM, ja måske også Depeche Mode, så vil du sikkert finde dette album glimrende. Musikken er som sagt også godt produceret og der er en tilpas dyster stemning over albummet. Men det er som sagt et kende for kedeligt til mig!!!
 
Gone udkom 5. juni via Echozone.
 
(3½ ud af 6)
 
Besøg Florian Grey på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com