Nye indlæg

The End Of Rosalina – The End Of Rosalina (EP)

Skrevet af Calle
22-06-2015
The End Of Rosalina er et dansk rock band, som blev dannet i 2013. Bandet, som kommer fra den sydligere del af landet (Odense og Kolding), består af Simon Edwardsen (trommer), Michael Knudsen (guitar), Steffan Ravn Edwardsen (bas) og Jakob Riis (vokal/guitar). Dette er bandets første EP og det er en samling af fire tidligere udgivet singler (de udkom i løbet af efteråret 2014). Det var dog først da fik tilsendt EP’en, at jeg blev bekendt med bandet.

De fire sange på denne EP oser af 70’er inspireret og guitarorienteret rock, dog tilføjet et moderne pift. Hvis du tænker på bands som Audioslave, Foo Fighters, Wolfmother og Clutch, så får du en meget god ide om, hvilken stil vi har med at gøre. Alle fire sange er sprængfyldt med nerve og energi og bandet sprudler af en enorm spilleglæde. Sangene er bygget godt op og man kan ikke undgå at rocke lidt med, når man lytter til sangene. Mine favoritter blandt de fire sange er ”Rosalina” og ”Seven O”, men alle numrene fungere godt.

EP’en er indspillet i Acropolis Studios og så er det Søren Andersen der har mixet og masteret sangene i Medley Studiet. Overordnet set er det en flot produceret EP med en lyd der passer perfekt til bandets stil og genre.

Jeg kan varmt anbefale at man tjekker The End Of Rosalina ud. Især hvis du kan nikke ok til nogle af ovennævnte bands. Bandet arbejder i øjeblikket på deres debut fuld længde album, som forventes at udkomme senere i år. Jeg ser med stor spænding frem til at lægge ører til det. The End Of Rosalina er efter min mening endnu et dansk band man bør holde øje med.

The End Of Rosalina 
udkom 5. februar.
 
  (4½ ud af 6)
 
Besøg The End Of Rosalina på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com