Nye indlæg

Daycare For Jedi – Worst Things First (EP)

Skrevet af Emil Klinkby
24-06-2015
Det blomstrende Århusianske band, Daycare for Jedi, er klar med en spritny EP, Worst Things First. EP’en er produceret af Jacob Hansen, som bl.a. har produceret for Volbeat, Dizzy Mizz Lizzy og andre større rockbands. Og dette fremgår tydeligt i lyden. Det er især tydeligt i trommerne, massere af attack på lilletromme, og godt med bund i stortromme, og tammer. Genrelt er trommerne meget fremtrædende hele EP’en igennem. Der er et tydeligt mønster igennem hele Worst Things First, når det kommer til trommerne.
 
Verset består typisk af hurtige beats med massere af energi, og i omkvædet ændrer det sig til tunge beats. Kun på "Gain And Lose" er formen anderledes – her er det omvendt.
 
Men generelt for musikken, kunne jeg godt tænke mig mere variation. Det kan blive en smule ensartet. Dog kan man høre, at Daycare For Jedi er tight. De forskellige instrumenter har tilpasset sig godt til de forskellige sange, og det samme med den super stabile sangmelodi.
 
Det første jeg tænkte på da jeg hørte Daycare For Jedi, var lyden af Blink-182 eller Sum 41. Dette er bestemt positivt, efter min mening. Drengene fra Daycare For Jedi har gjort et yderst godt arbejde med EP’en. Super at lytte til og yderst professionelt. Jeg giver Daycare For Jedi en karakter på 4/6 dødningehoveder for Worst Things First, og glæder mig til at høre mere fra dem. 
 
Worst Things First EP udkommer 3. august via Prime Collective.
 
 (4 ud af 6)
 
Besøg Daycare For Jedi på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com