Nye indlæg

Darkology - Fated To Burn

Skrevet af Peter Letting
29-06-2015
Amerikanske Darkology udkom 15. juni med deres andet album Fated To Burn og jeg har lyttet til det en del her den sidste måneds tid.

Darkology spiller solid metal, og har en del forskellige stilarter inden for metal blandet sammen i et godt mix. Der er både de hurtige numre, som åbningsnummeret ”Kill Me If You Can” og de lidt mere langsomme, men tungere numre som ”Beyond The Grave”.

Darkology har en god evne til flette mange detaljer ind i numrene, hvilket også gør de fleste numre en anelse længere end man normalt oplever, men det gør ikke noget, for det er ikke kedeligt. Der sker hele tiden noget andet og mere eller mindre forudsigeligt.

Det er nok primært vokalen som får mig til at tænke på Mercyful Fate, men der er også noget omkring hele universet og opbygningen, som minder lidt om de gode gamle danskere…Darkology består af 4 medlemmer: Kelly Sundown Carpenter på vokal, Michael Harris på guitar, Mike Neal på bas og keyboard samt Brian Harris på trommer.

Skal jeg vælge et par favorit numre må det være ”Kill Me If You Can”, som indeholder en morbid humor i form af scary latter, en fed energi og fart over feltet, og så nummer 12 ”Your Hollow Soul”, som er instrumental, med fede overgange og lækkert flow.

Der er faktisk ikke rigtig nogle dårlige numre på skiven, og jeg bliver til stadighed begejstret over variationen og de mange fede detaljer i numrene. Kelly’s vokal gør naturligvis også sit til, at skiven bliver vellykket. Jeg giver Darkology 5 ud af 6
 
Fated To Burn udkom 15. juni via Prime Eon Media.
 
  (5 ud af 6)
 
Besøg Darkology på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com