Nye indlæg

Forever Still – Save Me (EP)

Skrevet af Calle
30-06-2015
Forever Still er et dansk band, som vi tidligere har anmeldt her på siden. Dengang var det bandets debut EP ”Breaking Free” fra 2014. Siden da har de udgivet endnu en EP med titlen ”Scars” (som vi af uransagelige grunde IKKE fik anmeldt her på siden) og nu har de så udgivet deres tredje EP Save Me. EP’en er den anden af tre digitale EP’er, som senere i år vil blive samlet til et fysisk fuldlængde album. Den første EP af de tre er førnævnte ”Scars”.

De tre sange på Save Me er ”Awake The Fire”, ”Breathe In” og titelnummeret ”Save Me”, som efter min meining er EP'ens bedste sang. Stilen er stadigvæk gothic metal og i kraft af den kvindelige vokal vil jeg sammenligne Forever Still med bands som eksempelvis Lacuna Coil, Epica, Evanescence, Leaves' Eyes og Within Temptation.

Bandet består af Maja Schønning (vokal), Mikkel Haastrup (bas, guitar, keyboards og trommer) samt Dennis Post (guitar). Sidst nævnte var ikke med på bandets debut EP. Som det var tilfældet med ”Breaking Free”, så er denne EP OGSÅ utrolig velspillet og bandet har efter min mening international klasse. Derudover så har Maja en utrolig flot stemme, som ligger rigtig godt til musik indenfor denne genre.

Save Me er indspillet, mixet og mastereret i bandets eget studie af bandmedlem og grundlægger Mikkel Haastrup, som er uddannet lydtekniker af Flemming Rasmussen og selv har arbejdet med flere af landets top artister (Tim Christensen, Mads Langer, Kato mm.). Og man må sige han er blevet oplært godt, for lyden kan man ikke sige noget dårligt om.

Jeg ser med stor spænding frem til den næste EP og mon ikke den bliver af samme høje standard og klasse som de forgående EP’er?!? Save Me kan i skrivende stund downloades/købes på bandets bandcamp side via dette link. Og det synes jeg du bør gøre!!!
 
Save Me EP udkom 28. april.
 
  (5 ud af 6)
 
Besøg Forever Still på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com