Nye indlæg

Amandas Nadel – Sticht

Skrevet af Calle
09-07-2015
Amandas Nadel er en guitarist fra Østrig, som har fungeret som session og live musikker for bl.a Roterfeld og Lolita Komplex (begge bands jeg ikke kender). Nu har han så taget sagen i egen hånd og indspillet sit debut solo album, som har fået titlen Sticht (som man vel kan oversætte til ”Stik” og referer nok til sværdet der går gennem skelettet på coveret).

Ifølge presseskrivelsen er stilen deutch-rock, som ikke er en genre jeg har stiftet meget bekendtskab med. Og efter at have lyttet til dette album et par gange, så er det ikke noget jeg vil begynde at interessere mig sønderligt for.

Udover Amandas på sang og guitar, så er det Thomas Pfaller på bas og Alex Kerbi og Stefan Niklas på trommer. Alle samples er hentet fra www.freesound.org. Det er også Amandas selv der har stået for hele produktionen (producer, mix og mastering). Lyden på albummet fejler i sig selv ikke noget, men jeg bliver på intet tidspunkt fanget af musikken. Der er enkelte steder hvor man godt kan høre, at Nadel kan spille guitar. Men hans stemme er ikke noget at råbe hurra for.

Sangene er bygget meget ens op. Der bliver ”snakket” tysk igennem versene og så bliver der ligeledes sunget på tysk i omkvædene. Flere omkvæd får mig til at tænke på en eller anden dårlig tysk melodi grand prix optræden. Skal jeg fremhæve et par enkelte sange, så må det være ”Hej, Danke”, ”Der Schwarze Mann” og ”Vampir”. De sidste to nævnte kan minde lidt om Rammstein, dog er de ikke i samme kvalitet. Selvsamme to sange er også at finde på albummet i dance mix versioner, hvilket bestemt ikke falder i min smag.

For første gang i lang tid vil jeg faktisk gå så langt og sige: dette album vil jeg ikke anbefale. Det skulle da lige være hvis du er til deutch-rock.
 
Sticht udkom 12. juni via Echozone.
 
(2 ud af 6)
 
Besøg Amandas Nadel på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com