Nye indlæg

AC/CD, Shinedown, Aerosmith og Mike Tramp

Skrevet af Calle
10-07-2015
It’s been awile ….. men nu er det tid for et lille blogindlæg. Her på det sidste har jeg fået anmeldt en del albums, så jeg har lyttet til en masse ny musik. Det har været en blandet fornøjelse med både fede skiver og nogle mindre gode. Anmeldelserne kan læses andet sted her på siden. Og så er AC/DC endelig kommet på Spotify. Det er der mange der har set frem til. Især nu her hvor de skal give en udsolgt koncert på dyreskuepladsen i Roskilde den 15. juli. Jeg skal desværre ikke derned selv, men så dem i Parken sidst de spillede der. Det var en rigtig god koncert, da vi først var kommet forbi de første par numre og der var kommet mere styr på lyden.
 
Derudover har jeg lyttet en masse til Aerosmith. Jeg er godt i gang med at læse Joe Perry’s selvbiografi ”Rocks” og for ikke så lang tid siden læste jeg Joey Kramer’s selvbiografi ” Hit Hard: A Story of Hitting Rock Bottom at the Top”. Og så har jeg lige bestilt Steven Tyler’s biografi ”Does The Noise In My Head Bother You” på ebay. Det er mest de Aerosmith albums jeg ikke har lyttet så meget til, der har fået nogle spin her på det sidste. F.eks. albums som ”Just Push Play”, ”Nine Lives” og ”Music From Another Dimension”. De første to er glimrende albums, mens sidst nævnte er lidt skuffende. Det kan jeg også huske jeg synes da det udkom i 2012.
 
 
 
 
Og så er der kommet en ny single med et af mine yndlings band, nemlig Shinedown. Deres nye single hedder ”Cut The Cord” og musikvideoen til sangen kan ses herunder. Det lover godt for deres kommende album. I hvert fald hvis du spørger mig. Shinedown er et band jeg ser meget frem til forhåbentlig at opleve live en eller anden dag.
 
 
Sidst, men bestemt ikke mindst, så har jeg modtaget det nye album fra Mike Tramp. Det hedder ”Nomad” og det udkommer den 28. august. Samme dag spiller Mike Tramp release koncert på PH Cafeen i København. Det er også her han præsenterer sit back-up band for hans kommende Europa tour. For nogle dage siden offentliggjorde han på sin Facebook side, at det band består af de tre medlemmer af Lucer. De skal samtidig fungere som support band på selvsamme Europa tour. Det er nogle super flinke fyre og et super fedt band. Dagen før udgivelsen (altså den 27. august) afholder Zeppelin Bar i København et pre-release arrangement, hvor det vil være muligt at købe det nye album dagen før den officielle udgivelse. Til dette arrangement vil undertegnet være DJ. Jeg vil spille en masse Mike Tramp, White Lion og Freak Of Nature sange, men også andre fede hard rock og rock sange + flere af Mike’s personlige favoritter og inspirationskilder. Så kom til en festlig aften med en masse god musik. Læs mere om pre-release arrangementet på facebook via dette link.
 

Kategori: Rock Blog

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com