Nye indlæg

St. Prostitute – Glorified

Skrevet af Calle
03-08-2015
Jeg har fulgt dette band længe, ja allerede dengang de gik under navnet L.A. Prostitutes. Nu har bandet fået nyt navn, et par nye bandmedlemmer og de er samtidig ude med deres andet fuld længde album, som har fået titlen Glorified. Bandet består af brødrene Fussy (vokal og guitar) og Morten (lead guitar) Korsholm samt Jack Andy (trommer), Jonas Bak (bas) og Kris Freeze (guitar).

Albummet, som består af 12 sange, er spækket med gode guitar riffs, solidt tromme- og bas spil og dertil skal man så lægge Fussy’s sprøde vokal. Blandt de 12 sange er der både blevet plads til de hårde rockere, men også sange fra den mere stille ende af rock skalaen. Altså en god blanding af power og finesse. Lige et album for undertegnet. Skal jeg fremhæve mine personlige favoritter må det være sange som ”Red Car”, åbningsnummeret ”Farewell & Goodbye” samt første singlen ”L.A. Party”. Derudover synes jeg også ret godt om ”Leech” (som tidligere har været udgivet som single) og ”Suicide Girl”. Alt i alt er det 12 rigtig gode sange bandet har indspillet og du kan roligt regne med, at man får alle rock klicheerne smidt lige i fjæset. De står nærmest i kø på dette album. Og dette er ment positivt!!

Jeg synes helt bestemt at bandet har rykket sig siden debut albummet ”Here Comes The Prostitutes”, som udkom for ca. 3 år siden – og det er til det endnu bedre. Man fornemmer en endnu mere tight enhed og bandet sprudler samtidig af en enorm spilleglæde og energi.

Glorified er indpspillet og produceret af Rune Buck i hans Lobster Studio. Sammen med bandet har han formået at fange den rette energi og ”live-feeling”, som jeg personligt synes passer rigtig godt til St. Prostitute og deres stil. Derudover er det blevet masteret i Lurssen Mastering i Hollywood af Rueben Cohen (Foo Fighters, Incobus, Rob Zombie, Pharrell, Bruno Mars etc.). Han er valgt for at få et mere moderne touch til den klassiske rock som bandet spiller. Dette er efter min mening også lykkedes rigtig godt.

Er du til kompromisløs og ærlig rock ’n’ roll med en enorm energi, så bør du uden tvivl tjekke dette album ud. Og er du til samtidig til ”sex, drugs & rock ’n’ roll” klicheerne, så går du helt sikkert ikke galt i byen med disse unge mænd i St. Prostitute.

Glorified 
udkommer den 7. august via Mighty Music/Target Group.
 
  (5 ud af 6)
 
Besøg St. Prostitute på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com