Nye indlæg

Polarized - Western Hypnosis

Skrevet af Emil Klinkby
17-08-2015
Polarized er et nyt band, med udgangspunkt i thrash genren. Bandet står nu klar med deres debutalbum, Western Hypnosis, som udkommer d. 4. September 2015.

Sangene i Western Hypnosis varierer generelt godt. Det er en ting som jeg synes flere thrashbands ikke kommer specielt godt ud af. Typisk forbinder jeg thrash med hurtige riffs, hurtige trommer med massere af stortromme konstant, og en bas med alt for meget distortion. Men jeg synes at Western Hypnosis skiller sig godt ud. Der er bestemt sange med massere af fart over feltet. Her vil jeg særligt pege på titelsangen ”Western Hypnosis” som næsten er svær at følge med i. Men der er dog flere sange som bl.a. ”Recipe for Death” og ”Rise” som har et hook, der er tungt og skarpt. En sang som også skiller sig ud er sangen ”Black Loyalty, som har en lidt atypisk intro, som er stille. Der er effekter som delay og rumklang, som jeg sjælendt har hørt i thrashmusikken. Efter introen kommer der et break-stykke og så er vi tilbage ved det tunge.

Generelt er Western Hypnosis et meget aggresivt album. Om man så hører en tung, eller en hurtig sang, og. med tekststykker som ”We attemt to kill them both”, kan lyrikken heller ikke klantres for at være for tøsedrenge.

Normalt er jeg ikke selv den store fan af thrash. Men Polarized har dog alligevel vendt det lidt for mig. Det er super at høre nogle som skaber noget variation og noget melodisk i thrashmusik, og det findes bestemt i Western Hypnosis. Jeg er sikker på, at hvis du er til thrash, så er dette album lige noget for dig!

Western Hypnosis
udkommer den 4. september via Mighty Music/Target Group.
 
(4½ ud af 6)
 
Besøg Polarized på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com