Nye indlæg

The Vision Ablaze - Youtopia

Skrevet af Emil Klinkby
17-08-2015
Københavnerbandet The Vision Ablaze har et nyt album på trapperne. Albummet Youtopia ligger ud med “Absent”. En aggresiv, råbende Peter (vokal) sætter i hvert faldt gang i albummet med manér. Man fornemmer hurtigt den progressive metal, som The Vision Ablaze bygger på. En blanding af clean vokal, og scream er kombineret vellykket.

Det andet nummer på albummet, “Under The Killing Moon”, er et mere tungt, og melodisk nummer. Størstedelen af nummeret er meget ørehængende. Der er dog elementer i dette nummer, som f.eks. scream som jeg mener godt kunne være undgået, da nummeret egentligt er super lækkert at lytte til.

Efterfølgende nummer “Dreaming Awake” mener jeg ikke er så veludført som visse andre numre på albummet, desværre. En smule ensartet og en anelse for aggresivt til min smag.

Men generelt om albummet Youtopia, vil jeg mene at det er veludført med få undtagelser. Derudover må man ikke glemme, at Jacob Hansen har lavet master, mix og optagelser. Og ham er der vidst ikke meget at sige om. Generelt er lyden super god, og der er ingen tvivl om at han også mestre denne genre.

Der er ingen tvivl om at The Vision Ablaze er inspireret af bands som Killwitch Engage, Machine Head og til dels også fra Atreyu. Men dog vil jeg mene, at det kun er inspiration. De formår at skabe et univers, som er lidt deres eget. Og det skal de have stor ros for. 

Youtopia 
udkommer den 25. september via Mighty Music/Target Group.
 
  (5 ud af 6)
 
Besøg The Vision Ablaze på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com