Nye indlæg

Humangled - Prodomes Of A Flatline

Skrevet af Peter Letting
27-08-2015
Italienske Humangled er ude med nyt album Prodomes of a Flatline. Albummet landede 23. juni 2015. Det er deres 2. fuld længde album. Jeg vil sige at Humangled kræver et trænet metal øre. Vi er ovre i death metal genren, og det er den hårde afdeling. Det har taget mig adskillige gennemlyt, at vænne mig til skiven, men nu synes jeg faktisk den er super fed. Var jeg blevet præsenteret for denne skive for 2 år siden, havde jeg sikkert ikke kunnet holde ud af høre den hele, men mit øre har efterhånden vænnet sig til genren.

Vokalen er aggressiv growl hele vejen igennem, men af den fede slags, og faktisk pænt varieret. Musikken er lækkert skruet sammen. På samme tid tung, brutal og hurtig, men stadig med masser af variation, detaljer og rytmeskift. Faktisk ufattelig mange rytmeskift, og det bliver sq aldrig ensformigt.

Der indledes med en kort klassisk intro med strygere, inden det for alvor går løs. Og der er nok at tage fat på. Noget af det jeg hæftede mig ved er slutningen på de 2 første numre, som er meget anderledes, og falder ret uventet de første par gange. Jeg tror at skæring 7 ”Fragments” er mit favorit nummer. Det indeholder nogle super fed breaks med top fed energi, og det gad jeg godt opleve live.
 
Humangled består af Andrew Goreds på vokal, Luke Scurb på guitar, Jean Edifizi også på guitar, Fred Valdaster på trommer og Matt Prandini på bas.

Sidste skæring ”To Mega Therion” har en kvindelig vokal eller 2 indover, som kører i forholdsvis høje skalaer. Der er også skruet op for både strygere, keyboard og mange andre effekter, så det hele ender med at blive en smule ”poppet” på en måde. Et meget sjovt lille nummer, men en lidt underlig slutning på et ellers hårdtslående album. Jeg giver Humangled 4 ud af 6 for albummet
 
Promdomes Of A Flatline udkom 23. juni via Bakerteam Records.
 
 (4 ud af 6)
 
Besøg Humangled på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com