Nye indlæg

Charing Cross – Pain & Gain

Skrevet af Calle
09-11-2015
Charing Cross er et hard rock band fra Schweiz og bandet består af Peter Hochuli (sang), Pascal Zwyssig (guitar), Andy Dormann (guitar), Markus Flury (bas) og Riodi Halter (trommer). Bandet havde sin spæde begyndelse helt tilbage i 80’erne, men der har siden været en del udskiftninger i bandet. I løbet af 90’erne blev det til et par demoer, men i 00’erne er det blevet til 3 fuld længde album, hvor dette er det tredje.

Pain & Gain forsætter stilen fra bandets to forrige album. Det er rendyrket hard rock og heavy metal, som kommer strømmende ud at højtalerne. Albummet består af 10 sange, hvor tempoet generelt er ret højt. Musikken er måske en anelse ensformig, men jeg vil da fremhæve et par sange, som eksempelvis ”Let It Rock”, ”Still Alive”, ”Crossroads” og ikke mindst ”White Line Fever”. Melodierne er i og for sig godt skruet sammen, men der er en som sagt en anelse for lidt variation. Hvis man ser bort fra de stille passager i ”Queen Of The Night” og førnævnte ”Still Alive”, så kører musikken meget i de samme riller. 
 
Når det er sagt, så synes jeg bandet spiller godt og Peter’s stemme fungerer ret godt til musik inden for denne genre. Albummet er samtidig godt produceret og man får dermed en god omgang rock med en god energi og masser af power. Charing Cross spiller efter min mening det, som jeg vil kalde europæisk hard rock, og er man fan af bands som f.eks. Maxxwell, Gotthard, Twenty Dark Seven og Bangalore Choir, så vil dette band ikke falde uden for ens smag. Personligt kan jeg godt lide denne genre indenfor rocken. Tjek Charing Cross ud!!!
 
Pain & Gain udkom 9. oktober via Sonic Revolution.
 
  (4½ ud af 6)
 
Besøg Charing Crosspå Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com