Nye indlæg

Lucid Dreams – Build And Destroy

Skrevet af Calle
12-11-2015
For snart to år siden anmeldte jeg det selvbetitlede debut album fra Lucid Dreams og dengang var jeg yderst tilfreds. Nu er de så tilbage med deres andet udspil, som de har givet titlen Build And Destroy. Bandet er så vidt jeg kan se stort set det samme og består af Rune Gutuen (guitar), Jan-Erik Lysø (bas), Rune Hagen (trommer), Thorleif Østmoe (keyboard), Freddy Vain (vokal) og Henrik Antonsson (guitar). Kun sidst nævnte guitarist er kommet med og han har aflyst Randy Jefferson.

Build And Destroy består af 8 sange og vi bevæger os rundt i den melodiske heavy metal verden. Stilen er en anelse hårdere end den var på debut albummet. Sangene er baseret på fede guitar riffs og nogle meget fængende melodier. Derudover er sangene godt skruet sammen og samtidig er der en god variation i melodierne. Og når man så dertil ligger nogle gode soloer og en glimrende vokal, så får man et godt slut produkt.

Mine favoritter blandt de 8 sange er det hard rock lydende nummer ”High Heeled Devil” samt det hårdere titelnummer ”Build And Destroy” og det mere down-tempo nummer ”Absence Of Innocence”. Det eneste der får mine tæer til at krumme sig er keyboardspillet i afslutningsnummeret ”Eye Of The Storm”. Der er et eller andet over det, som ikke helt falder i min smag. Men alt i alt er det er rigtig fedt album.

Der er en enorm god power og en super energi på Build And Destroy og jeg finder albummet yderst lytteværdigt. Samtidig er det flot produceret og utrolig velspillet. Man kan godt mærke at bandet har puttet en masse energi i sangskrivningen. Det er bandets ene guitarist Rune Gutuen der har produceret albummet og så er det blevet mixet og masteret af Fredrik Nordström i Fredman Studios i Göteborg, Sverige.

Er du til melodisk metal med en classic sound, så vil du uden tvivl finde dette album rigtig godt. Personligt er jeg i hvert fald blevet fan af bandet. To gode album ud af to mulige. Det må siges at være en god præstation.
 
Build And Destroy udkom 10. oktober via Red Ball Productions.
 
  (5 ud af 6)
 
Besøg Lucid Dreams på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com