Nye indlæg

SpitAnger - SpitAnger

Skrevet af Peter Letting
23-11-2015
Danske Spitanger er ude med deres første album som også har titlen Spitanger. Albummet ligger til download på deres hjemmeside. Faktisk koster det gratis, men kan man lide musikken er man mere end velkommen til at donere en slat penge til bandet. De kan jo ikke leve af forære deres musik væk, så afsted med jer og betal for det musik i hører .

Spitanger har tidligere lavet en EP, men på det nye album har de fået ny forsanger, og det er en fordel i mine ører. Bandet består af 4 medlemmer: Mario Giovagnoli på vokal, Rasmus Toftlund på guitar, Sammy Damiri på bas og Niels Alex Larsen på trommer.

Musikken er tung og hård, med meget varierende tempo men har mange lækre finesser, og som de selv siger ”groove”. Det kan jeg godt skrive under på. Det swinger på den der fede, men også hyggelige måde, uden det overhovedet bliver kedeligt, eller fundet for let. Man kan tydeligt mærke at de 4 medlemmer brænder for musikken og ”nerven” kommer helt ud til lytteren. Desværre var jeg forhindret i at deltage i deres release party, samt deres live koncert i Beta 14 november, men jeg håber der kommer flere chancer. Musik der på den måde kommer fra rigtige kunstnere, skal opleves live og mærkes.

Jeg tror at nummeret ”Freedom” må være mit favorit nummer på skiven. Der er godt nok fuld fart på og jeg elsker tromme indledningen. ”Welcome To The Real World” er også et af yndlingsnumrene og der ligger en musik video til nummeret på nettet. Til gengæld er ”Forever” det nummer som hænger fast og som jeg går og synger med på, efter anlægget er slukket. Jeg giver Spitanger 4½ ud af 6
 
SpitAnger udkom 1. november.
 
  (4½ ud af 6)
 
Besøg SpitAnger på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com