Nye indlæg

Vanity Blvd. - Wicked Temptation

Skrevet af Lasse Skytte
05-12-2015
Vanity Blvd. er et sleaze/glam/hard-rock band fra Sverige. Bandet blev dannet tilbage i 2005 og har en kvindelig forsanger, hvilket adskiller dem fra mange andre bands i deres genre. Gruppens debutplade blev udgivet tilbage i 2008 og nu er de klar med deres andet upspil som har fået titlen Wicked Temptation. Stilen er riff-drevet højoktans hardrock med masser af attitude. Forsanger Anna Savage har en vokal der passer godt til musikken og hun fremstår meget energisk, hvilket er dejligt forfriskende. Albummet består af 11 sange med en samlet spilletid på 46 minutter.

De fleste sange følger den samme opskrift. Et fængende riff som er understøttet af solidt tromme og basspil samt et omkvæd som sætter sig fast. Et eksempel på dette kan allerede findes ved albumåbneren ”Dirty Rat”. En af mine personlige favoritter er ”Hot Teaser”, hvor jeg må fremhæve godt guitararbejde og her bliver der også plads til en flot udført solo. Når man hører det første minut af ”Had Enough” fristes man til at tro at tempoet er sat et hak ned og det måske er blevet tid til albummets første ballade – det er dog ikke tilfældet. Pludselig begynder en sirene og man kan fornemme at noget er under opsejl. Et tungt riff kickstarter sangen og der rockes igennem i de sidste 4 minutter. En virkelig imponerende sang, som også afsluttes med en guitarsolo.

Vi skal frem til den 9. sang før vi når til den første og eneste ballade. Der er tale om ”Falling Down” som er helt og aldeles ufarlig. Anna Savage får her plads til at vise en anden side af hendes stemme og resultatet er godkendt. Det sidste nummer ”Dirty Action” er en rocker i kategori med størstedelen af sangene på denne udgivelse. Der er enkelte super stærke sange på Wicked Temptation, men som helhed står den ikke helt så stærk. Det er ikke alle sange som sætter sig helst fast ved undertegnede, selvom de ikke er dårlige. Jeg vil helt sikkert håndplukke de bedste sange og vende tilbage til dem på et senere tidspunkt.

Produktionsarbejdet fejler ikke noget og lyden er fint mixet. Jeg vil anbefale denne udgivelse til folk som er fans af sleaze rock og til dem som ikke lader sig afskrække af at der er en kvinde bag mikrofonen.
 
Wicked Temptation udkom 13. november via City Of Lights Records.
 
 (4 ud af 6)
 
Besøg Vanity Blvd på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com