Nye indlæg

Affäire - At First Sight

Skrevet af Lasse Skytte
02-01-2016
Er du til sleazy glam rock, så er bandet Affäire muligvis noget for dig! Der er tale om et nyt band fra Portugal, som netop har udsendt deres debutplade At First Sight. De spiller ikke noget nyskabende eller revolutionerende musik – men der er rock med masser af attitude.

Affäire består af følgende 4 mand fra Portugal: Dizzy Dice Mike på vokal, Rick Rivotti på guitar, Herr Matthïas på bas og J.P. Costanza på trommer + keyboard. De spiller godt sammen og får skabt noget ganske fint rockmusik. Jeg synes dog der mangler en hit-sang, som skiller sig ud fra mængden. Hvis jeg alligevel skal håndplukke den sang, som gjorde størst indtryk på mig, må det være albummets tredje nummer ”Running In Quicksand”. Der er tale om en riff-drevet sang, som fungerer super fint! Albummets sidste nummer ”N.S.T.M.B” er heller ikke uden evner og sørger for at der lukkes af med et solidt skud rock.

De fleste numre har en spilletid på ca. 4 minutter, hvilket betyder at der er 40 minutters musik på denne skive. Personligt følte jeg mig fint underholdt undervejs, selvom jeg ikke mødte noget som blæste mig bagover. Har man tilbøjighed til at blive tiltrukket af sleazy rock, som lugter af noget der nemt kunne være udgivet i 80’erne, vil jeg anbefale at give denne udgivelse et lyt. Jeg har en fornemmelse af at Affäire har mere at byde på og det bliver spændende at følge dem på deres videre færd.
 
At First Sight udkom den 27. november 2015 via Demon Doll Records.
 
 (4 ud af 6)
 
Besøg Affäire på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com