Nye indlæg

Loudguns – Sunset Runaway

Skrevet af Asger Felby Sørensen
18-01-2016
Finske Loudguns er klar med deres andet album. De spiller puddelrock ala Europe med high pitched vokal og synths overalt. Selvom Europe fans ikke ligefrem er kendt for deres kritiske tilgang til musik, vil jeg mene at de, ligesom mig, hellere vil ha en knytter i pungen end at høre Loudguns mere end en gang. Albummet er en kavalkade af sådan­her­skal­det­ikke­gøres øjeblikke. Jeg ville meget gerne ku sige at produktionen var en formildende omstændighed, og den er da også okay flere steder, men keyboardet, keyboardet, keyboardet... FY FOR HELVEDE!!!

Allerede fra første sekund får vi ”glæde” af keyboardet. Pladen åbnes med noget af det mest grinagtige synth jeg nogensinde har hørt. Det minder om en blanding af Baywatch temaet og Van Halens ”Jump”... Ja, så er banen ligesom kridtet op for resten af albummet. Bandet har valgt at sovse hele skidtet til med billige stryger efterligninger og grimme synths, som minder om noget fra sådan et skod Roland keyboard alle skoler har i deres musiklokaler.

Resten af bandet er heller ikke noget at råbe hurra for. De kan sagtens spille på deres instrumenter, men guitaren lyder elendigt, trommeslageren spiller lidt fessent og vokalen er krukket, overgearet og trættende. Udover det, så er sangerens engelsk kundskaber mildest talt miserable. Både udtale og tekst er på et ret lavt niveau. Sætninger som: ”Sweet lady of the lake, sweet lady like a snake”, får en til at tvivle på, om han overhovedet ved hvad han synger.

Hovedparten af sangene på albummet føles lange og de mangler både stærke omkvæd og skarpere struktur. Og selvom det var blevet rettet, så ville det keyboard stadig irritere mig grænseløst. Ikke engang Mozart, Beethoven og Verdi ville ku få det keyboard til at lyde godt.
 
Sunset Runaway udkommer 16. februar via City Of Lights Records.
 
(1 ud af 6)
 
Besøg Loudguns på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com