Nye indlæg

Superloader - Travel In Time

Skrevet af Lasse Skytte
29-01-2016
Superloader er et nyt navn på den danske rockscene. Der er dog ikke tale om nybegyndere, da bandet huser medlemmer fra prominente danske bands som Bullet Train Blast, Cherry Overdrive, Hard Candy og The Breakers. Frontmand og forsanger Bjørn Poulsen leverede vokal for Black City, som opnåede fin succes og gode anmeldelser i de 5 år bandet var aktiv. Superloader består i alt af 5 bandmedlemmer, som alle har en vis erfaring og det høres fra start. De ved præcis hvordan en bundsolid rocksang skal skæres!
 
Den første smagsprøve fra den nystartede danske gruppe kom tilbage i efteråret 2015 i form af førstesinglen ”Life”. Nu små 4 måneder senere er de klar med deres debutalbum, som har fået titlen Travel In Time. Nummeret ”Life” er et perfekt valg af førstesingle til denne debutplade. Det er en medrivende up-tempo rocksang med et stærkt riff og god rytme. Den fangede min interesse allerede fra første gennemlytning og gjorde mig sulten efter mere. Jeg har derfor været rigtig spændt på at lytte til denne CD, for at se om
standarden kan holdes – og det kan den!
 
Albummet består af 10 sange med en samlet spilletid på godt 35 minutter og der er dømt rockfest hele vejen igennem. Superloader har en evne til at skrive sange som er utrolig iørefaldende, samtidig med at udstråle en dejlig portion power og passion. Bandet har en spilleglæde som sprudler gennem højtalerne og giver en forfriskende energi til lytteren. Deres bandfilosofi er ”No Bullshit” og det stemmer fint overens med deres lyrik og musik som er kompromisløs, direkte og fandenivoldsk.

Sangen ”City Light” kickstarter albummet med en lyd, som er opbygget efter samme opskrift som førstesinglen. Titelnummeret ”Travel In Time” er ligeledes et nummer som har et catchy omkvæd og god rytme i versene. ”Mary Lee” starter mere roligt ud og Bjørn Poulsen leverer igen en fornem vokalpræstation. "A Star For Me"”er valgt som den næste single fra albummet og her er der tale om en sang som viser den mere afdæmpede side af bandet, hvilket de også slipper godt fra. Der er fokus på det melodiøse og bassist Karen Gudiksen supplerer endda med vokal i slutningen af nummeret, hvilket er et forfriskende twist. ”Up In Flames” er en vaskeægte ørehænger og afslutningsnummeret ”Enemy” sender et sidste skud rendyrket rock i lytterens retning.
 
Alle 10 sange på Travel In Time står rigtig stærkt og jeg har ikke lyst til at springe nogle numre over, når jeg lytter pladen igennem. Alt unødvendigt fedt er skåret fra og tilbage står et super kompakt udspil fra et meget lovende dansk band. Lyden er mixet rigtig godt og der er ikke en finger at sætte på produktionsarbejdet. Det er en fornøjelse at lytte til hele albummet og helhedsindtrykket bliver kun bedre for hver gennemlytning.
 
Superloader er endnu et bevis på at rockmusikken lever i bedste velgående i det danske land. Man kunne bare håbe at flere mennesker fik øjenene op for bands som dem. Der er tale om musik i en klasse som fortjener at bliver spillet på alle landets radiostationer. Jeg giver mine varmeste anbefalinger og krydser alle fingre for at Travel In Time giver Superloader den succes som vil være så umådelig fortjent!
 
Travel In Time udkommer 2. februar via AEM Records.
 
(5½ ud af 6)
 
Besøg Superloader på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

  • #1
  • poul poulsen
    03-02-2016 20:18
    superloader er en fryd for øret


1 

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com