Nye indlæg

Danzig - Skeletons

Skrevet af Peter Letting
29-01-2016
Danzig er et amerikansk band som har eksisteret siden 1987, og de er ude med et nyt album med titlen Skeletons. Bandet består af følgende 4 medlemmer. Glenn Danzig på vokal, guitar og keyboard, Tommy Victor på guitar, Johnny Kelly på trommer og Steve Zing på bas og backing vokal.

Jeg har aldrig tidligere stiftet bekendtskab med Danzig, og mit første indtryk er da også blandet. Stilen er en krydsning imellem sydstats rock ’n roll og engelsk undergrunds punk fra 80’erne mixet i garage rock stil. Sjov blanding som man vist lige skal vænne sig til, hvis det da kan lade sig gøre. Og så igen er der flere passager som minder om noget tidlig Black Sabbath.

Man kan ikke sige at Glenn synger falsk, men han synger sq heller ikke helt rent, hvilket jo heller ikke nødvendigvis er en forudsætning for at blive en god rock vokalist, men hans stemme er så tilpas speciel at han deler vandene. Jeg bryder mig ikke rigtig om den, men fordi den netop er ”skæv” og anderledes, passer den fint til det lydbillede som Danzig har valgt. Produktionen er temmelig upoleret og rå.

Det er ikke lykkedes mig at finde et yndlingsnummer på albummet. Sidste nummer er et cover nummer af et oldgammelt nummer ”Crying In The Rain”, så vidt jeg ved først indspillet af The Everly Brothers. Nu har jeg hørt skiven, og jeg giver den 2 ud af 6…
 
Skeletons udkom 27. november via AFM-Records.
 
(2 ud af 6)
 
Besøg Danzig på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com