Nye indlæg

Jack In The Middle – Swing And A Miss

Skrevet af Calle
09-02-2016
Jack In The Middle er et dansk rock band, som har sine rødder i Roskilde. Bandet blev dannet i 2012 og består af Mathias Peitersen (bas), Sebastian Bækbo (guitar), Thor Svensson (vokal) og Funder Jensen (trommer). Swing And A Miss er bandets debut album.

Bandet spiller 70’er inspireret rock og blues rock med en beskidt og rå guitar lyd. Inspirationskilderne tæller da også bands som Led Zeppelin, Black Sabbath og AC/DC. Derudover synes jeg også jeg kan høre lidt Aerosmith i bandets musik. Bl.a. i sangen ”Boogie Blues”, hvor især guitarriffet lyder i retning af noget Joe Perry og Brad Whitford kunne have skrevet. Og skal jeg sammenligne dem med et andet nyere dansk band, så kunne det meget vel være TurboChild og til dels Lucer.

Swing And A Miss består af 9 sange. Hovedparten af sangene oser af rock ’n’ roll og det virker som om bandet har en kæmpe spilleglæde, hvilket tydeligt høres når musikken blæser ud af højtalerne. Og det er lige fra åbningsnummeret ”Swing And A Miss” til albummet afsluttes af ”I Won’t Stop”. Det er kun i sangene ”Nobody But You” og ”Been Out Rolling”, at tempoet sættes en anelse ned. Overordnet set er det 9 gode sange bandet har indspillet og mine personlige favoritter blandt de 9 sange er titelnummeret ”Swing And A Miss” samt ”Get A Grib”, ”Rock ’n’ Roll Revolution” og førnævnte ”Boogie Blues”. Ja og faktisk også afslutningsnummeret ”I Won’t Stop”.

Swing And A Miss er indspillet i bandets egen stue, som de kalder Village Studio. Herefter er det blevet mixet i Køge af Finn Hansen og mastered hos Super Sonic i København af Nicolaj Vinten. Alt i alt er det et godt resultat. I hvert fald hvis meningen var at ramme den rå og beskidt rock sound. Så er du til uforfalsket lige-ud-af-landevejen rock, bør du helt sikkert tjekke Jack In The Middle ud.
 
Swing And A Miss udkom 23. januar.
 
 (4 ud af 6)
 
Besøg Jack In The Middle på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com