Nye indlæg

Childrenn - Animale

Skrevet af Lasse Skytte
20-02-2016
Chidrenn er et nyt spændende rockband fra Danmark. Gruppen består af medlemmer fra bands som Raveonettes, Sort Sol, Psyched Up Janis, Spektr m.fl. Musik-stilen bevæger sig omkring noiserock genren med en dunkel tone. Deres kommende debutalbum Animale byder på en omgang blandede bolcher, selvom den kun indeholder 6 numre med en samlet spilletid på 33 minutter. Albummet blev indspillet i foråret 2015 og er nu klar til at se dagens lys. Childrenn består af Jakob Brixen på guitar og vokal, Manoj Ramdas på guitar, Jakob Krogh Jørgensen på bas og Rune Nugge Kristensen på trommer.

Når man lytter til dette album, finder man hurtigt ud af at der er tale om et solidt stykke håndværk. Man kan høre der er tale om erfarne musikere, der ved hvad de laver. Variationen er god på de 6 numre og de skiller sig derved fint fra hinanden. Der er en masse interessante elementer, som lytteren kan sænke tænderne i og det hele starter med nummeret ”Handcuffed” som er min personlige favorit. Et dejligt tungt nummer med en rytme som sætter sig fast. Der er noget psykedelisk og ambient over flere af numrerne på dette udspil. Det kommer blandt andet til udtryk i sidste del af sangen ”Black Unicorn” samt titelnummeret ”Animale” som desuden er albummets længste nummer på godt 8 minutter. Stemningen er mere afslappet og tilbagelænet på ”It’s Time To Leave” og det samme er gældende for første del af afslutningsnummeret ”Dancing On Ashes” hvorimod noiserocken kommer til udtryk i sidste del. Det bliver lidt for støjende til min smag, men det skal også siges at noiserock ikke er en genre jeg normalt befinder mig særlig meget i. Af samme årsag har denne plade generelt lagt lidt til venstrebenet for mig.

Alligevel vil jeg sige at man skal lede længe efter et andet nyt dansk band, der er ligeså interessant og spændende som Childrenn. Der indgår en masse forskellige elementer i deres musik og det er uden tvivl et album som vokser for hver gennemlytning. Produktionsarbejdet er fejlfrit og de forskellige lyde går klart igennem. Jeg synes at danske rockfans skal give Animale en chance! Specielt hvis man har en svaghed for mørk og dyster noiserock.
 
Animale udkommer 4. marts via Mighty Music/Target Group.
 
(4 ud af 6)
 
Besøg The Childrenn på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com