Nye indlæg

Love and a .38 – Nomads

Skrevet af Calle
22-02-2016
Love and a .38 blev dannet tilbage i 2009 og jeg kan huske deres selvbetitlede debut EP fra 2010. Dengang fandt jeg deres musik ret interessant. Siden da har de udgivet et par singler og spillet en masse live jobs i deres hjemland USA. Nu er de så ude med deres debut fuld længde album, som har fået titlen Nomads. Bandet består af Ryan Hudson (vokal), Domo Domaracki (guitar), Justin Emord (bas) og Clark Skelton (trommer).

Bandet spiller en blanding af klassisk hard rock og en mere moderne rock tilføjet en anlese blues rock. De er inspireret af bands som f.eks. Aerosmith, Foo Fighters, Muse, AC/DC, Jet og Queens Of The Stone Age. Og det kan faktisk godt høres i deres musik. Efter min mening har de fundet en ret god stil. Musikken bærer især præg af Foo Figthers inspirationen og det høres bl.a. i sange som ”Just Like Regret” og ”Big Leg Betty”. De fleste sange er på den mere rockede side, men der er også blevet plads til en enkelt ballade. Det er sangen ”Abre Los Ojos”. Ikke den bedste ballade jeg har hørt, men den har alligevel en god og fængende melodi. Andre sange jeg vil fremhæve er åbningsnummeret ”Oh My God” samt bandets anthem ”I Won't Wait”. Alt i alt er det et godt album bandet har lavet. Sangene er veldrejede og melodierne er fængende. Dette er for mig noget af det vigtigste, også selvom denne genre måske ikke er den mest populære og bedst sælgende i øjeblikket.

Love and a .38 er et 100% D.I.Y. band og Nomads er da også indspillet, produceret og mixet af bandet selv. Og samtidig er albummet udgivet af bandet selv. I forhold til selve produktionen, så synes jeg bandet har ramt noget godt. Der er en overordnet fed feeling og rå sound over albummet. Man fristes næsten til at sammenligne det med garage rock, men stadigvæk med en pænere lyd. Bandet spiller godt og Hudson's stemme ligger godt til musikken.

Kan du nikke OK til nogen af ovennævnte bands eller tør du godt tage chancen med et nyere og mindre kendt band, så vil jeg anbefale dig at tjekke dette album ud. Jeg er i hvert fald stadigvæk fan, som jeg allerede blev tilbage i 2010, hvor de udgav deres førnævnte debut EP.
 
Nomads udkom 19. februar.
 
  (4½ ud af 6)
 
Besøg Love and a .38 på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com