Nye indlæg

Suits Boulevard – Oblivious

Skrevet af Calle
23-02-2016
Danske Suits Boulevard blev dannet af Armin Kavousi (Vokal), Peter Scherfig (Guitar), Mads Albertsen (Guitar) og Mads Lindum (trommer) i december 2013. I sommeren 2014 blev percussionist Ashok Kumaran en del af bandet og i januar 2015 blev bassist Thomas Laursen bandets sidste medlem. Band navnet referere til en drøm om at kunne leve luxoriøst på Manhattan, eller efterstræbe en boulevard af drømme, hvor du selv skaber minderne. Bandet har tidligere udgivet flere singler, men Oblivious er bandets debut album.

Albummet består af 12 numre og stilen kan vel betegnes som alternativ indie pop-rock. Medlemmerne i bandet kommer da også fra vidt forskellige baggrunde, som tæller både rap, rock, metal, pop og R&B. Hovedparten af sangene på Oblivious er dog lidt for meget på den ”poppede” side i forhold til min personlige smag. Dermed ikke sagt at sangene er dårlige, for det synes jeg ikke de er. De er godt skruet sammen og melodierne er rimelig fængende. Derudover er der både up-tempo og mere down-tempo sange, som giver en forholdsvis god variation på albummet. Mine favoritter blandt de 12 sange er ”Chasing Butterflies”, ”Ocean Of Lights”, ”Like A Lion” samt åbningsnummeret ”Only You”.

På trods af bandets forholdsvis korte levetid, så har de formået at få en radioairplay og tv broadcasts i USA og de har haft sange på flere hitlister i Europa og Canada. Derudover har de spillet shows rundt omkring i Europa og haft flere showcases i USA. Dog har de ikke helt fået det helt store gennembrud i Danmark endnu, hvilket egentlig undrer mig, for deres musik er meget radiovenlig. Jeg tror ikke der går lang tid før danskerne kommer til at høre mere til Suits Boulevard.

Er du til musik inden for indie pop-rock genren og synes du godt om bands som f.eks. Lifehouse, Matchbox Twenty og Goo Goo Dolls, så tror jeg du vil finde Suits Boulevard’s musik interessant. Oblivious er efter min mening et udemærket debut album. Personligt havde jeg dog ønsket at musikken var mere ovre i rock genren.
 
Oblivious udkom 26. januar.
 
 (4 ud af 6)
 
Besøg Suits Boulevard på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com