Nye indlæg

Dance With Dirt - Marathon

Skrevet af Lasse Skytte
25-02-2016
Dance With Dirt er et dansk band der spiller en omgang melodisk poprock, som ikke gør nogen fortræd. De vandt P3’s karrierekanon i 2012 og siden har de spillet utallige koncerter og udviklet sig musikalsk.Mit første møde med gruppen, var da jeg faldt over førstesinglen ”Heartcase”. Nummeret fangede mig med det samme, da den er særdeles iørefaldende. Jeg har derfor været spændt på at høre mere fra gruppen og det er der nu mulighed for, da deres debutplade er klar til at blive udgivet.

Albummet har fået titlen Marathon og består af 11 numre som strækker sig over 51 minutter. Som nævnt i starten af anmeldelsen spiller Dance With Dirt poprock med fokus på den gode melodi. Førstesinglen ”Heartcase” er en god indikator for hvad bandet har at byde på. Bandets forsanger Magnus Jacobsen er en dygtig vokalist og hans stil passer godt med det musikalske univers der er tale om. ”Coming Home” kunne godt lyde som en sang fra Kings Of Leon og det kan faktisk siges om flere af numrerne på albummet. Det tyder på at der er tale om en stor inspirationskilde i forbindelse med indspilningen af disse sange. ”Drunk Lovers” er en ørehænger med et super catchy omkvæd og ”Snow Machine” har et godt beat. Det længste nummer på skiven er ”Wave California” som er oppe og runde de 8 minutter, hvilket nummeret godt kan bære.

Det er god lyd på dette album, hele vejen igennem. Musikken er mixet godt og jeg har ikke en finger at sætte på produktionsarbejdet. Alt i alt synes jeg at der er tale om en rigtig flot debutplade fra et dansk band med masser af potentiale. Jeg har på fornemmelse at de 11 numre på albummet, vil begå sig endnu bedre på livescenen. Man kunne håbe at man kan finde dem på nogle danske festivaler til sommer. Jeg vil i hvert fald nyde at opleve dem på en festivalscene en varm sommerdag med en kold fadøl i hånden. Det er musik man bliver i godt humør af og det er noget stort set alle kan holde ud at høre på. Musikken vil måske være lidt for blød, for nogle af de regelmæssige læsere på denne hjemmeside – men er man til lidt poprock i ny og næ, kan man roligt give sig i kast med Marathon.
 
Marathon udkommer 26. februar via AEM Records/Sony Music DK.
 
  (4½ ud af 6)
 
Besøg Dance With Dirt på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com