Nye indlæg

Now Or Never - II

Skrevet af Lasse Skytte
29-02-2016
Now Or Never er et europæisk band som består af 4 medlemmer som alle er kendte fra andre veletablerede grupper. Forsanger Jo Amore er kendt fra Nightmare, trommesalger Fabian Ranzoni fra Sultan og guitarist Ricky Marx + bassist Kenn Jackson fra danske Pretty Maids. Now Or Never blev dannet i 2012 og udsendte deres sebetitlede debutplade i 2013. Nu er de klar med opfølgeren som har fået den simple titel II.

Bandet beskriver deres musik som ”Modern Heavy Rock” og jeg føler også at det balancerer et sted mellem hard rock og heavy metal – men med melodiske toner. Det er tale om solide musikerer som kan deres kram og de spiller med en vis sikkerhed. Forsanger Jo Amore har en lyd som sender mine tanker i retning af David Coverdale fra Whitesnake, men samtidig får jeg også nogle associationer til Aaron Nordstrom fra det amerikanske band Gemini Syndrome. Der er i hvert fald tale om en vokal som passer rigtig godt til heavy rock – dog kan det hurtigt komme til at minde om noget man har hørt mange gange før. Det postulat kan desværre også siges om albummet som helhed, da gruppens størtste akilleshæl er at de mangler variation.

Denne skive har en spilletid på 52 minutter og jeg fandt det lidt svært at bevare 100% fokus på musikken hele vejen igennem. Der er ikke noget som skiller sig ud og da pladen var færdig, var der ikke et nummer som for alvor havde sat sig fast. Det skal siges at der holdes et ganske fornuftigt niveau gennem hele skiven, men den kommer aldrig helt op at ringe, hvilket har en negativ påvirkning på helhedsindtrykket. Hvis jeg alligevel skal prøve at finde mit favoritnummer, må det være ”The Answer”. Der er tale om et heavy nummer, som er drevet af et ondt guitarriff i versene og soloen i slutningen af nummeret er heller ikke helt ved siden af.

Jeg har ikke nogle skarpe kritikpunkter til denne udgivelse, men det er et album som befinder sig på det jævne fra start til slut. Personligt er jeg glad for heavy rock med en moderne produktion og der er også helt bestemt gode ting at finde på dette udspil. Man kan høre at der er tale om erfarne musikerer, der kan deres håndværk. Der er god vokal, solide riffs, fængende rytmer og fin lyd – som helhed havde jeg dog ønsket at den stod lidt stækere. Er man tilhænger af genren, synes jeg bestemt man skal give albummet en chance.
 
II udkom 26. februar via Mighty Music/Target Group.
 
 (4 ud af 6)
 
Besøg Now Or Never på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com