Nye indlæg

Naked Hazelbeard - Between The Lines

Skrevet af Peter Letting
29-02-2016
Naked Hazelbeard kommer fra Tyskland og har udgivet et album med titlen Between The Lines. Albummet er deres andet album.

Forsangeren i Naked Hazelbeard, Jan Weitzenbürger er også fosanger i Killing Age, som er et tysk thrash metal band, men her har han kastet sig over et komplet akustisk album.Min umiddelbare mening er dog, at han ikke helt har stemmen til at bære et akustisk album igennem. Hans stemme er pænt unik, det må man give ham, men også pænt speciel. Den minder om temmelig meget Jack D. skyllet ned med indholdet af diverse askebægre på snuskede værtshuse, og det kan såmænd godt udmunde i en god blanding, men det er ikke lige min smag. Jeg synes hans stemme fylder FOR meget på skiven, og dermed drukner de stille ”viser” som ligger bag.

Som sagt er her tale om et akustisk album og med sig har Jan: Katharina Grohmann på sang, cajon og perkussion, Martin Blanchard på bas og Jan Keller på guitar. Jan Weitzenbürger spiller i øvrigt også guitar på albummet.

Jeg kan godt høre magien og det poetiske i sing-a-song writer stilen, men det bliver sq aldrig en favorit genre, og jeg synes virkelig der er langt imellem dem som rigtig KAN det der. Jeg må nok sige at jeg kedede mig bravt, da jeg skulle gennemlytte albummet, og havde det ikke været fordi jeg skulle skrive lidt om det, så var jeg aldrig kommet helt igennem. Sorry about that…Jeg giver skiven 2 ud af 6
 
Between The Lines udkom 29. januar via Genentrend Records
 
(2 ud af 6)
 
Besøg Naked Hazelbeard på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com