Nye indlæg

Shotgun Revolution - All This Could Be Yours

Skrevet af Peter Letting
12-03-2016
Danske Shotgun Revolution (SR) udkommer med nyt album 27 maj 2016, men man kan allerede nu købe albummet til deres koncerter rundt omkring i Danmark. Albummet bærer titlen All This Could Be Yours. Alle jer som elsker Shotgun Revolution, kan godt glæde jer, for dette er endnu et sandt Shotgun Revolution album, og til alle jer som endnu ikke har stiftet bekendtskab med dette danske svar på AC/DC, kan i så se at få lettet røven og komme i gang. Fra jeg hørte SR første gang og tilmed oplevede dem live i Amager Bio, var jeg solgt. Jeg er vild med musikken, men jeg elsker også deres ligefremhed –venlighed –uhøjtidelighed –professionalisme –engagement –drive og humor. Ligegyldigt om de fylder Amager Bio, eller spiller en torsdag aften i Hillerød, så mærker man som publikum ingen forskel, og det er sq sand Rock ’n Roll sjæl…

Det nye album indeholder 10 numre. Åbningsnummeret ”Don’t Stop the Grind”, har en super lækker intro, som jeg i mit stille sind forestillede mig kunne være et super åbningsnummer til en koncert, og ganske som ”ønsket”, var det første nummer på sætlisten den torsdag aften i Hillerød… Nummeret går fantastisk hånd i hånd med nummer 2 ”Rise To Power”, som nok er albummets hårdeste, og måske også mit favorit nummer. Jeg er specielt vild med slutningen, hvor TEX og Kasper lige sætter den HELT i kælderen . Men det er sq lidt svært med SR, for de numre der ikke rigtig fanger ved første lyt, vokser på én, og måske ved 5. 6. eller 20. gennemlyt, så er den der bare. Tag nu et nummer som ”SOB”, som jo har været ude som single et stykke tid. Det har ikke rigtig fanget mig før nu, da det pludselig dukker op her på albummet. Nu er jeg sq helt pjattet med nummeret, og det fungerer også rigtig godt live.

Lige nu kører nyeste single ”City Of Fire” i rotation på MyRock. Nummeret er skrevet sammen med SR’s gode venner i bandet Black Stone Cherry, men det blev altså SR som ”vandt” nummeret. Endnu et dejligt energisk nummer i sand SR stil.

Når jeg nu nævner den her SR stil, så passer det sq. Shotgun Revolution har deres helt egen unikke form til deres numre, og det kan de ”heldigvis” ikke løbe fra. Selvom deres numre er vidt forskellige og meget varierede og svinger fra de tungeste numre som ”Rise To Power” og til et nummer som ”Gods Damned Poetry”, med stryger arrangement og hele balladen, så ER det bare Shotgun Revolution og det VED man bare.

Shotgun Revolution består i dag af: Ditlev Ulriksen på vokal, Martin Frank på guitar, Michael ”TEX” Venneberg på bas og Kasper Lund på trommer, og eftersom Henrik Berger med nummer 2 guitar har valgt at forlade bandet, har SR ”lånt” Rene Shades fra Pretty Maids til at turnere sammen med dem. Jeg siger bare tak for et godt album og giver det 6 ud af 6
 
All This Could Be Yours udkommer 27. maj via Mighty Music/Target Group.
 
   (6 ud af 6)
 
Besøg Shotgun Revolution på Faceboo her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com