Nye indlæg

Bob Sacamano – If Only We Stay Like This

Skrevet af Calle
19-03-2016
Bob Sacamano er et dansk rock band, som blev dannet i 2011. Bandet har base i København og består af de fem medlemmer Peter Thielst Jessen (vokal/guitar), Martin Niedziella Nørgaard (lead guitar), Thomas Bjerregaard Bonde (trommer), Stephan Niedziella Nørgaard (bas) og Morten Grønnegaard (akustisk guitar). Dette album er mit første bekendtskab med bandet.

If Only We Stay Like This er et mini album, som består af syv numre. Stilen er tilbagelænet melodisk rock i stil med bands som The National og Band Of Horses. Disse to bands udgør, sammen med bl.a. Neil Young, Johnny Cash og Black Rebel Motorcycle Club, da også bandets inspirationskilder. Ved første gennemlyt af albummets åbningsnummer og tidligere udgivet single ”Take It Out On Me” tænkte jeg – det lyder lidt i retning af Sort Sol det her (hvis man lige ser bort fra den indlagte guitar solo). Det er en rigtig god sang, som er en perfekt åbner på skiven. Herefter kommer ”Hands Down”, som ligeledes har været ude som single. Også denne sang fungere rigtig godt og den har en god fængende melodi. Dette gør sig faktisk også gældende for de resterende fem sange. Alle sangene er godt skrevet og melodierne er tilpas fængende. Eneste lille minus er måske, at sangene godt kan lyde en lille smule ensformige. Mine favoritter blandt de syv sange er ”Open Road”, det stille titelnummer ”If Only We Stay Like This” samt førnævnte ”Take It Out On Me”. Men alt i alt er det et godt album bandet har lavet.

Albummet er et DIY album all the way. Bandet har selv indspillet og produceret sangene i deres øvelokale på Amager. Selv coverartworket og fotos er lavet/taget af bandet selv. Og så er albummet også udgivet på bandets eget label 808 Records. Jeg synes bandet har formået at ramme en rigtig fed lyd, som giver lytteren en dejlig behagelig følelse. Og man fornemmer virkelig bandets tilstedeværelse i musikken.

Er du til nogle af ovennævnte bands, så bør du tjekke dette album ud. Personligt synes jeg Bob Sacamano gør det rigtig godt og de er helt sikkert et band man bør holde øje med.
 
If Only We Stay Like This udkom 2. november 2015 via 808 Records.
 
  (4½ ud af 6)
  
Besøg Bob Sacamano på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com