Nye indlæg

Monster Truck – Sittin' Heavy

Skrevet af Calle
19-03-2016
Hold kæft det er fedt!!! Med denne indledning kan du nok allerede gætte hvad jeg synes om dette album. Det er fedt!!! Sittin' Heavy er andet album fra canadiske Monster Truck, men dog mit første kendskab til bandet (desværre fristes man til at sige). De blev dannet i 2009 og består af Jon (bas og vokal), Brandon (keys og vokal), Steve (trommer og vokal) og Jer (guitar og vokal).

Stilen er en blanding af klassisk rock, stoner rock og blues rock og inspirationskilderne tæller da også bands som Grand Funk Railroad, Led Zeppelin, Neil Young, Clutch, Deep Purple, The Grateful Dead, Queens of the Stone Age, Rival Sons, Bob Seger og AC/DC for bare at nævne et par stykker.
 
Albummet består af 11 sprøde rock sange, hvor der er blevet plads til de sprøde rockere, men også de mere stille sange. Det er svært at fremhæve enkelte sange, da jeg synes det ene fede nummer overtager det andet. Men skal jeg nævne et par stykker må det være ”Don't Tell Me How To Live”, ”For The People”, åbningsnummeret ”Why Are You Not Rockin?” samt den stille ”Black Forrest”. Men som sagt er der ingen dårlige eller halvdårlige sange på dette album. Det er den ene perle efter den anden.

Sittin' Heavy er blevet til i samarbejde med Eric Ratz, som har fungeret som bandets studio guru og co-producer. Han har tidligere arbejdet med bl.a. Three Days Grace, Billy Talent og Cancer Bats. Albummet er fedt produceret og lyden er perfekt.

Jeg vil slutte denne anmeldelse af med en kommentar fra selveste Slash. Han har udtalt om bandet: “Monster Truck is one of the few really great down to earth rock ‘n’ roll bands…..they’re hard, soulful and heavy”. Og det kan man kun give ham ret i. Tjek Monster Truck og deres Sittin' Heavy album ud!!!
 
Sittin' Heavy udkom 19. februar via Mascot Label Group.
 
   (5½ ud af 6)
  
Besøg Monster Truck på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com