Nye indlæg

Silhouette - Die The Fire (Danish)

Skrevet af Lars Frosz Nielsen
26-03-2016
Silhouette er fra Danmark og spiller en 70'er inspireret rock. Bands jeg kommer i tanke om, når jeg hører Silhouette's cd Die The Fire er; Black Sabbath, Pink Floyd, Ozzy og Uriah Heep, med et skud Blues.

Stilen er ramt 100% og jeg er blevet mere og mere vild med dem efterhånden jeg har hørt cd'en igen og igen. Der er kun et sted jeg synes falder komisk ud, det er i sidste nummer, "Autolatrist", hvor der kommer et brøl der skal lægge op til et temposkift og noget growl-agtigt. For mig virker det komisk og ødelægger den fede stemning lidt. Men bortset fra denne ene ting er det 6 numre med et fedt lydtæppe fra 70'erne og lidt 80'er Ozzy.

Numrene er varieret med flotte soli og temposkift. Der bliver brugt et hammondorgel og en lap-steel så den perfekte lyd er autentisk. Der grooves godt på numrene så man enten sidder eller står og gynger med. 
Jeg vil tro at de kommer til at gøre sig godt på scenen i både ind og udland, og jeg ville frytelig gerne opleve dem live.
 
Silhouette består af Tobie der synger og spiller bas, Tommie der spiller trommer og synger, Stefan der spiller guitar, lapsteel og synger og Eric der spiller orgel/keyboards, guitar og synger.
 
Die The Fire udkom 13. november 2015.
 
  (5 ud af 6)
  
Besøg Silhouette på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com