Nye indlæg

Genus Ordinis Dei - The Middle (Danish)

Skrevet af Lars Frosz Nielsen
28-03-2016
Genus Ordinis Dei (GOD) kommer fra Italien og spiller symfonisk dødsmetal.Der er elementer af Goth-Metal og Power-Metal og det lyder faktisk rigtig godt.

GOD's cd; The Middle indeholder 10 numre, hvoraf det første "And then..." og nummer 5 "Thoughts" er en slags ambient symfoniske mellemstykker der minder lidt om Dark Sanctuary fra Frankrig. Det ville have været rigtig fedt, hvis de havde brugt rigtige musikere (som Dark Sanctuary) til symfonidelen i stedet for synthesizere. Keyboardet bliver brugt en del, og det er nogle gange ved at blive for dominerende, men generelt lyder det fedt.

Der arbejdes godt over hele linien med Nick K som synger/growler og spiller guitar, Tommy Mastermind der spiller guitar og synth, Steven F. Olda der spiller bas og Richard Meiz der spiller trommer. Der er et godt samarbejde og en god ballance (bortset fra for meget keyboard nu og da) i produktionen - flot lyd.

Hvis man er die hard dødsmetalfan skal man lige være forberedt på det med synthesizerne, ellers tror jeg at alle der kan lide metal i den tungere ende godt kan nyde The Middle, da der er masser af lækkerier at lytte til.
 
The Middle udkom 22. januar via Mighty Music/Target Group.
 
  (4½ ud af 6)
  
Besøg Genus Ordinis Dei på Facebook her.
 

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com