Nye indlæg

Panda Cash – Cheap Tricks (EP)

Skrevet af Calle
30-03-2016
Panda Cash er et rock band med base i København. Bandet blev dannet i 2011 hvor tre tidligere studiekammerater fandt sammen i en mørk musikkælder, drevet ud fra deres fælles interesse for punk, hård rock og lumre Valby-kioskøl. Bandet blev en mand højere via entreen af en permanent sanger/rytmeguitarist. De fire medlemmer i bandet er Mads Mundt (vokal og guitar), Markus Drag (bas), Thomas Lund (lead guitar) og Troels Siggaard (trommer). Cheap Tricks er bandets første EP.

Stilen er en blanding af alternativ post-punk, indie rock og garage rock og et par af inspirationskilderne tæller bl.a. Queens Of The Stone Age og Arctic Monkeys. Cheap Tricks består af 6 numre + én kort intro. Efter den korte intro lægges der ud med den rå og beskidte ”Reptile Curtains”. Dette er en fin sang at starte EP’en med. Herefter følger ”Alone On The Platform”, som er bandets ældste nummer, samt mit favorit nummer ”Fashion Shop”. Sidst nævnte har en fed melodi og en god guitar solo. Omkvædet kunne godt minde en lille smule om noget D-A-D kunne finde på at lave. De næste to sange er ”Touchdown” og ”Crime”, som begge lægger sig en fin tråd med de første tre sange sange. Sidste sang på Cheap Tricks er den stille ”Never Over”, som afslutter EP’en fint.

Alt i alt er det nogle udemærkede sange bandet har indspillet. Men jeg kunne godt have ønsket mig en lidt bedre produktion og så synes jeg godt vokalen kunne være en lille smule stærkere. Bandet spiller godt og vokalen passer i og for sig godt til genren, men den skulle som sagt bare være lidt stærkere. Udover det er der et par gode guitar soloer på EP’en og jeg synes rigtig godt om bassen på ”Alone On The Platform”.

Er du til alternativ rock og synes du (ligesom mig) at det er interessant, at tjekke nye bands ud, så kan du roligt give Panda Cash et lyt. Det er i hvert fald et band jeg vil holde øje med i fremtiden.
 
Cheap Tricks udkom den 1. marts.
 
 (4 ud af 6)
 
Besøg Panda Cash på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com