Nye indlæg

Agaze - Bullshit Drama Social Media

Skrevet af Lasse Skytte
05-04-2016
Agaze er et svensk band som er klar til at udgive deres debutalbum, der har fået titlen Bullshit Drama Social Media. Der er tale om et band som blev dannet i 2010 og har været gennem en del udskiftninger, før de nu har lavet deres første album. De spiller en blanding mellem rock og metal med rå vokal. I pressematerialet står der at det er for fans af Hardcore Superstar, Avenged Sevenfold og Rob Zombie.

Albummet indeholder ni numre fordelt på en god halv times tid. ”Rock Bottom” er den første single og første sang på pladen og bandet har også lavet en musikvideo til netop denne sang. Der er masser af energi, vokalen er sikker, omkvædet er effektiv og guitarsoloen er veludført. En ganske fint start! De efterfølgende sange er opbygget efter samme opskrift. Det gør dog at man begynder at kede sig undervejs, da der ikke er nok som skiller sig ud. Det er OK uden på noget tidspunkt at blive fantastisk. Der bliver skruet ekstra op på numrerne ”Hunt You Down” og ”BDSM” som befinder sig på den sidste del af albummet. Vokalen bliver mere trashy og der vises flere tænder. Albumlukkeren ”Last Caress” er et godt nummer, da den er mere varieret end gennemsnittet. Der er temposkift, melodiøse momenter og opbygning til den sidste energiudladning, i slutningen af nummeret, er vellykket. Desuden sender dette nummer mine tanker i retning af danske Superloader, hvilket er en god ting.

Agaze har haft nogle prominente navne med i studiet. De har hyret producer Jacob Hermann som har arbejdet sammen med Machine Head og Tony Lindgren har hjulpet med at mixe musikken og han har tidligere arbejdet sammen med Opeth, Soilwork og Opeth Amarth. Lyden fejler derfor ikke noget på Bullshit Drama Social Media. Agaze har lavet en fin debut og det bliver spændende at følge dem på deres videre færd. For mig kommer albummet aldrig helt op at ringe, så selvom der er gode øjeblikke og der holdes et fint niveau, så kan jeg ikke give mere end tre og et halvt dødningehoved. Er man fan af nogle af de bands der blev nævnt i starten af anmeldesen, vil jeg anbefale at give Agaze en chance.
 
Bullshit Drama Social Media udkom den 25. marts via Mighty Music/Target Group.
 
(3½ ud af 6)
 
Besøg Agaze på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com