Nye indlæg

Game Over - Crimes Against Reality

Skrevet af Peter Letting
06-04-2016
Italienske Game Over udkommer med deres tredje album 15 april 2016. Albummet har fået titlen Crimes Against Reality. Game Over spiller thrash metal, og de gør det godt og grundigt. Jeg har nok hørt albummet 30 gange, og det bliver det altså ikke dårligere af. Alt er fedt. Thrash metal er lige min stil, og har været det siden midten af 80’erne, så jeg har hørt lidt af hvert. Men der er kæmpe stor kvalitets forskel på det thrash som bliver udgivet. Game Over er helt klart i den positive ende af kvalitets skalaen. Jeg er specielt begejstret for den måde numrene er skruet sammen. De rammer bare de rigtige harmonier og tempo/rytme skift undervejs, som gør at det bliver en fryd for øret.

Game Over består af 4 medlemmer. Reno på bas og vokal, Ziro på guitar og backing vokal, Sanso også på guitar og backing vokal samt Vender på trommer. Kigger man på deres hjemmeside og ser billederne af dem, så er det sq svært at bedømme om de er fra 2016, eller fra 1985. Udseendet i thrash metal har ikke ændret sig nævneværdigt…

Jeg synes faktisk at samtlige numre på skiven fortjener at blive fremhævet, men så bliver denne anmeldelse jo nærmere en roman, og det gider ingen jo læse, så jeg vil nøjes med at uddybe det nummer som jeg nok mener er mit favorit nummer, nemlig titel nummeret ”Crimes Against Reality”. Nummeret lægger godt fra land, i et mægtigt tempo, og med en fed bas rundgang i bunden. Nummeret er forholdsvis langt. 7.29 minutter, og det skyldes primært et næsten 3.30 minutter langt mellemstykke uden vokal, men hvor tempo og rytme bare skifter i et væk, og de fede guitar riffs afløser bare hinanden. Til sidst ender vi tilbage i selve hovednummeret, som man nærmest har skubbet fra sig, men fedt er det. Nummeret rundes pænt af med en lille bas ”snas”.

Jeg tror at det der fanger mig ved Game Over er deres legende tilgang til musikken. F.eks er deres absolut hårdeste passage på skiven ca. 25 sekunder af sang nummer 6 ”Fugue in D Minor”, som slutter med 20 sekunder strofer med Cemballo. Morsomt og uventet. Og så skal jeg da også lige sende en hilsen til vokalen, som jeg synes passer fremragende til stilen. I sidste nummer ”Fix Your Brain” er teksten i omkvædet nærmest en ”stammen”, hvilket jeg finder ret underholdende.

Alt i alt kan Game Over KUN anbefales, og det er endnu et af de bands, som gerne snarest må finde vej til et spillested i DK et sted. Jeg giver Game Over 5,5 ud af 6
 
Crimes Against Reality udkommer den 15. april via Scarlet Records.
 
   (5½ ud af 6)
 
Besøg Game Over på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com