Nye indlæg

Piss Vortex - Future Cancer (EP)

Skrevet af Peter Letting
08-04-2016
Danske Piss Vortex er ude med nyt album (EP med 6 numre), som er tilgængeligt efter 1. April. Titlen på albummet er Future Cancer. Stilen er GrindCore, og det skal jeg da love for at det er. Jeg har aldrig og lærer sq nok aldrig at forstå denne genre, eller sagt på en anden måde, jeg forstår det jo egentlig godt, men det er sq mest af alt bare larm i mine ører.

Ingen tvivl om at der er en mening med galskaben og jeg kan se at andre medier, er ret vilde med det nyeste udspil fra Piss Vortex, men jeg kan sq ikke rigtig se charmen, og jeg bliver altså ret hurtigt mæt af dette lyd inferno. Det er skævt og larmende og ”In-Your-Face”, og som sådan vel sagtens en god repræsentant for genren, men jeg kommer altså kun til at høre albummet denne ene gang, for at give dem min uforbeholdne karakter.

Bandet består af: Christian Bonnesen på guitar, Simon Stenbæk på vokal, Rasmus Moesby på bas og Niclas Sauffaus på trommer.

For mit forholdsvis utrænede GrindCore øre, lyder numrene pænt meget ens, men jeg kan dog sagtens skelne de små forskelle og nuancer der trods alt ligger til grund for ideen med at have flere forskellige numre. Jeg vil tro at folk med hang til denne type musik, vil være pænt begejstret, men så er de sikkert også 20 måske 30 år yngre end mig, og har en masse aggressioner og andet indebrændthed, som de skal have afløb for, og til lige netop DET formål tror jeg faktisk at Piss Vortex er ganske glimrende. Jeg giver dem trods alt 3 ud af 6
 
Future Cancer udkom den 1. april via Indisciplinarian.
 
(3 ud af 6)
 
Besøg Piss Vortex på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com