Nye indlæg

Lody Kong – Dreams And Visions

Skrevet af Calle
13-04-2016
Lody Kong er et nyt ungt band, som ifølge deres facebook side, har base i Phoenix, Arizona. Men i hvert fald to af medlemmerne har brasilianske rødder, da de er sønner af Max Cavalera fra Sepultura og Soulfly m.fl.. De to unge mænd hedder henholdsvis Igor Cavalera (guitar og vokal) og Zyon Cavalera (trommer). Udover dem består bandet af Shanks (bas) og John Bauer (guitar). Dreams And Visions er bandets debut album.

Stilen på Dreams And Visions vil jeg betegne som en blanding af thrash metal, grunge, punk og post-hardcore. Så man kan roligt sige, at der bliver ”larmet” en hel del. Flere af sangene bringer mig minder tilbage til start 90’erne, hvor jeg lyttede til Sepultura’s ”Arise” og ”Chaos A.D.” albums første gang. Albummet består af 10 numre, som i mine øre er en lille smule ensformig. Jeg skulle lytte albummet igennem flere gange for at finde/udvælge mine favoritter blandt numrene. Men de numre som har fanget min opmærksomhed mest er åbningsnummeret ”Chillin’, Killin’” og ”The Dangerous Quest” samt titelnummeret ”Dreams And Visions”.

Musikken bliver spillet godt og tempoet er højt hele vejen igennem albummet. Vokalen passer i og for sig godt til genren, men den er dog ikke helt min kop the. Produktionsmæssigt fungerer albummet helt fint og lyden er som den skal være i forhold til genren.

Alt i alt er det et udmærket debut album Lody Kong har udsendt, men jeg er ikke helt oppe og ringe. Men man kan dog roligt sige, at Cavalera familiens musikalske arv lever videre. Keep up the god work guys!!
 
Dreams And Visions udkom 25. marts via Mascot Label Group/Provouge.
 
 (4 ud af 6)
 
Besøg Lody Kong på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com