Nye indlæg

Dissector - Planetary Cancer (Danish)

Skrevet af Lars Frosz Nielsen
09-05-2016
Dissector fra Sankt Petersborg i Rusland, der spiller Melodic Death/Thrash Metal har begået et nyt album, Planetary Cancer, som byder på masser af lækker lyd. Det er utrolig meget power der bliver sluppet løs lige fra første nummer.
 
Denne gang har Dissector en række gæstemusikere med som falder helt naturligt ind. Der er arbejdet godt med indspilningerne og resultatet er bestemt flot. Guitarlyden er meget lækker synes jeg, bred, heavy og rå. Masser af fede riffs. Trommerne er sat på "overload".... der er så meget tryk på og ligger lige hvor de skal i lydbilledet. Det samme går for bassen, super flot arbejde. Sangen er tydelig og har man hørt Dissector før er man ikke i tvivl, hvem man lytter til. Keyboards er der også brugt, men minimalt.

Der er 12 numre hvoraf det sidste skiller sig ud på flere måder. Invisible lives er ikke så heavy (til at starte med) og der er en kvindelig gæstesanger; Rachel Grech (Blind Saviour). Det er meget smukt i både udførsel og arrangement.

Selve produktionen er gennemtænkt og flot som helhed med fin ballance mellem de forskellige instrumenter og vokalen. Jeg kunne godt have tænkt mig at høre en duet mellem Yan og Rachel, men det kommer måske en anden gang? Er man til Thrash bør man ikke snyde sig selv for dette album

Dissector består af Oleg Aleshin på bas, Andrey Glukhov på trommer og Yan Fedyaev på guitare og sang Derudover er der gæsteoptræden af: Max Delmar på keyboards, Rachel Grech (Blind Saviour) Marios Iliopoulos (Nightrage), Lauri Tuohimaa (Tuohimaa, ex-Charon), Jorn Nord (Nordjevel), Igor Arbuzov (Circle Story & Blazing Rust) samt Randy Gerritse og Gramie Dee (The Autopsy Report Metal Radio Show).

Planetary Cancer er et album der finder vej til hovedtelefonerne igen og igen hos mig.
 
Planetary Cancer udkommer 6. juni via Mazzar Records.
 
(5 ud af 6)
 
Besøg Dissector på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com