Nye indlæg

Blended Brew – Laughing At Your Feet (EP)

Skrevet af Calle
16-06-2016
For næsten 1½ år siden anmeldte jeg debut albummet ”Hand Patrones” fra Glumsø bandet Blended Brew. Dengang var jeg ovenud tilfreds med hvad jeg hørte og erhvervede mig straks vinyludgaven af albummet. Nu har bandet skrevet kontrakt med Mighty Music/Target Group og har samtidig udsendt en ny EP, som har fået titlen Laughing At Your Feet. Bandet er stadigvæk det samme og udgør Sebastian Beck Groset (hammond orgel), Mathias Møller Jørgensen (bas), Jimmy Linder Månsson (vokal), Mads Bunch Johansen (trommer) og Mikkel Toustrup Hansen (guitar).

Stilen er, som det også gjorde sig gældende på debut albummet, stadigvæk 70’er inspireret hard rock. Især hammond orgelet, som er meget fremtrædende i musikken, gør at musikken lyder i den retning. EP’en består desværre kun af fire sange. Når jeg skriver desværre, så er det fordi jeg godt kunne have brugt flere numre. De fire sange svinger enormt godt og melodierne er godt skruet sammen. Der er en overordnet fed groove i sangene og man kan ikke undgå at rocke med, når man sætter sig ned og lytter til musikken. Mine favoritter blandt de fire sange er åbningsnummeret og titelnummeret ”Laughing At Your Feet” samt første singleudspil ”Open Ocean”. Sidst nævnte har bandet også udsendt en musikvideo til.

Laughing At Your Feet er indspillet i Vibe Factory med Jakob Winther bag knapperne. Han har gjort et rigtig godt stykke arbejde og har sammen med bandet fundet den rette lyd, som giver EP’en en super fed feeling. De unge musikkere spiller rigtig godt og Jimmy’s vokal fungerer perfekt til bandets stil og musikalske univers.

Bandet er måske ikke så kendte herhjemme i lille Danmark, men de har spillet flere shows i USA, hvor de har været ovre hele tre gange. Derudover har de spillet i Kina og Markedonien og var for nylig opvarmning for Hollywood Vampires med Joe Perry, Alice Cooper og skuespillere/musikeren Johnny Depp. Jeg har selv kun haft fornøjelsen af at oplevet bandet live engang og det kan jeg varmt anbefale. Det samme gør sig gældende for deres nye EP. Tjek den ud!!!
 
Laughing At Your Feet (EP) udkom 27. maj via Mighty Music.
 
(5 ud af 6)
 
Besøg Blended Brew på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com