Nye indlæg

The Last Vegas - Eat Me

Skrevet af Peter Letting
07-07-2016
Chicago bandet The Last Vegas er ude med nyt album 18 marts 2016. Albummet har titlen Eat Me, og er deres syvende studie album, siden de blev dannet i 2003.

Bandet betegner selv sin stil som ”Hard Rock” og det er vel ikke helt skævt. Genre mæssigt ligger de et sted imellem Aerosmith, Great White og Shotgun Revolution. Nogle af deres riffs og opbygningen i sangene minder mig til tider om enten Aerosmith eller Shotgun Revolution, imens referencen til Great White kommer fra forsangeren, som jeg til tider synes minder mig om Great Whites tidligere forsanger Jack Russell.

Bandet tæller hele 6 medlemmer: Chad Cherry på vokal, Adam Arling på guitar, Johnny Wator på guitar, Bryan Wilkinsom også på guitar, Danny Smash på bas og Nathan Arling på trommer. Det er godt nok mange guitarister i det samme band, men på de fleste band fotos er der da også kun 5 medlemmer, så mon ikke den ene af dem blot er med i studiet, eller noget. Den historie har jeg ikke lige kunnet opklare…

Selvom genren og stilarten er den samme på hele albummet, så er der faktisk pænt meget variation i numrene, både i tempo og intensitet, fra ”Bloodthirsty” med godt gang i den til ”Universe & You”, som nærmest er en sydstats ballade, over til ”From Hell”, som er et dybt og dystert nummer. Mit favorit nummer er nok ”Bloodthirsty”, som også er åbningsnummeret. Videoen til nummeret ligger på deres hjemmeside, og at dømme deraf, så er der vist pænt meget fart på bandet når de optræder. Der er noget HillBilly / sydstats mentalitet over bandet, selvom de altså er fra Chicago, men de amerikanske rødder fornægter sig bestemt ikke.

Skulle man få lyst til at opleve The Last Vegas live, så tager de på en tysklands tourne til november. Jeg giver The Last Vegas 4 ud af 6
 
The Last Vegas udkom 18. marts via AFM-Records.
 
 (4 ud af 6)
 
Besøg The Last Vegas på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com