Nye indlæg

Kissin Dynamite - Generation Goodbye

Skrevet af Lasse Skytte
03-08-2016
I 2006 blev bandet Kissin Dynamite dannet i Tyskland. På deres sociale medier beskriver de sig selv som et band der spiller moderne hårdrock – andre skriver at det er en slags heavy-glam metal. De er nu aktuelle med deres 4. studieudspil Generation Goodbye som består af 11 numre.

Første nummer "Generation Goodbye" er både pladens titelnummer og første single. Musikken der møder mig er præcis som jeg forventede, nemlig europæisk glam metal som man har hørt det så mange gange før. Der er ikke tale om et dårligt nummer, men derimod et stykke forudsigeligt musik uden overraskelser. Næste nummer ”Hashtag Your Life” har en interessant tekst, hvor bandet forholder sig kritisk til benyttelsen af sociale medier. Selve musikken fortsætter i nogenlunde samme stil som åbningsnummeret. På tredje skæring ”If Clock Were Running Backwards” bliver tempoet skruet en anelse ned, hvilket klæder bandet ret godt. Den største musikalske overraskelse skal findes på albummets 5. nummer ”She Came, She Saw”. Der er tale om et midt-tempo nummer med tung trommerytme. Omkvædet er særdeledes fængende og minder mig personligt om noget man kan høre fra et skandinavisk AOR-band. Et forfriskende nummer, som er min personlige favorit på skiven. Fra næste nummer og i løbet af den sidste halvdel af pladen bliver der budt på mere af det musik albummet startede med. Kvaliteten af musikken fejler bestemt ikke noget – jeg finder bare ikke så meget der sætter sig fast på nethinden. Med andre ord begynder jeg at kede mig lidt og miste fokus, hvilket ikke er et godt tegn. Afslutningsnummet ”Utopia” er albummets længste sang med en spilletid på godt 6 minutter. Gruppen forsøger at afslutte med et storslået nummer med langsom opbygning og temposkift, hvilket lykkes udemærket for dem.

Som det måske fremgår ovenfor, så er dette ikke et album der væltede mig bagover i stolen. Jeg har alligevel ikke rigtigt nogle konkrete kritikpunkter. Bandet spiller fint, lyden er god, vokalisten gør det godt – men jeg finder det bare ikke så vanvittigt spændende. Albummet bliver dog kørt sikkert i mål og er man stor fan af glam-metal vil man sikkert føle sig godt underholdt i de 47 minutter dette album varer.
 
Generation Goodbye udkom 8. juli via AFM-Records Records.
 
 (4 ud af 6)
 
Besøg Kissin Dynamite på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com