Nye indlæg

Lowrider Betty – New Generation (EP)

Skrevet af Calle
11-08-2016
Vejle rock bandet Lowrider Betty, som består af de fem unge mænd Patrick Christensen (vokal), Simon Pape (bas), Lennart Bahnsen (guitar), Kasper Dalgaard (guitar) og Jesper Mols (trommer) har netop udsendt deres debut EP, som de har givet den meget passende titel New Generation.

EP’en er indspillet i 2015 i Hansens Studios med Jacob Hansen (Volbeat, The Storm, Duné etc.) bag knapperne. Jacob har ifølge presseskrivelsen udtalt følgende om bandet: “Det er ikke så tit at et ungt band fuldstændigt overrumpler mig. De her gutter gjorde lige det. De trådte ind med den rette attitude og en tilgang til sangskrivning og performance der virkede naturlig og som noget de er født til at gøre". Og det er også den følelse man får når man lytter til sangene.

Der er fire sange på New Generation. Første nummer er ”Going On”, som bandet også har lavet en musikvideo til. Det er en frisk sang med gang i den. Den har en meget fængende melodi og det samme gør sig gældende for omkvædet. Næste nummer er ”Spin It”. Denne sang minder mig om en sang fra et andet dansk band der var aktive i 90’erne, men jeg kan bare ikke komme på hvilket band det er. Igen en meget glad og tilpas up-tempo sang. Tredje nummer er ”Together Alone”, som er den mest down-tempo og samtidig den mest poppede sang på EP’en. Den falder ikke helt i min smag. Sidste nummer er ”Crawling Back To Life”, som igen sætter gang i bølgerne. Så alt i alt synes jeg det er tre rigtig gode rock sange samt en mindre god pop/rock sang.

Bandet skulle efter signet være en oplevelse live. De har da også spillet på flere danske festivaler, samt flere koncerter i både Skandinavien og Tyskland og så har de været opvarmning for bl.a. Magtens Korridorer og Pretty Maids på deres respektive Danmarks turneer. Sidstnævnte har for dansk musiks vedkommende, en forbindelse i og med at bandets forsanger Patrick er søn til legendariske Ronnie Atkins fra Pretty Maids.

Når alt dette er sagt, så synes jeg helt bestemt at Lowrider Betty er et frisk pust på den danske rock scene. Tjek dem ud – både på CD, på nettet eller en scene nær dig!!
 
New Generation (EP) udkom 26. juni via Bassstadt.
 
  (4 ud af 6)
 
Besøg Lowrider Betty på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com